IRIS LIVAJA

Marku Livaji supruga Iris rado daje savjete u vezi odijevanja: 'Kada treba šoping obavim ja'

23.12.2022 u 10:39

Bionic
Reading

I u Splitu se sve polako počinje 'vraćati u normalu', a naši reprezentativci, među kojima je i Marko Livaja, nakon povratka iz Katra pune baterije u krugu obitelji. Zbog njegovog uspjeha porastao je ponovno i interes javnosti za njegovu suprugu Iris

Iako nije bila u Katru, niti je, s ostalim izabranicama naših reprezentativaca navijala za njih s tribina, Marku Livaji njegova je supruga Iris bila najveća podrška. Zahvaljujući njoj mogao se koncentrirati na nogomet i utakmice, ostavivši njoj da brine o svim detaljima vezanim uz obitelj, osobito uz kćer Elizabet i sina Lorenza.

No, zato je Iris Livaja stigla na splitski doček naših reprezentativaca i tamo sve snimala mobitelom iz prvog reda, odabravši modnu kombinaciju kojom nije izbjegla poglede. Za ovu prigodu, bivša manekenka i trenerica fitnessa, odabrala je oversized kaput pepita uzorka.

A upravo njezine modne kombinacije bile su glavna tema kratkog telefonskog intervjua kojeg je dala za Zadovoljna.hr. Kako je rekla, dijelom modnog svijeta bila je punih 17 godina, stoga ne čudi da voli pričati o modi, a ne o nogometu.

Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX

'Kad me pitaju: 'Kako vi vidite utakmicu?' Što kako vidim, vidim pobjedu, sretna, ponosna i to je to'', bila je jasna Iris Livaja, otkrivši kako se odijeva ovisno o tome kako se osjeća, ali i kakva je prigoda. Tako za svečanije prilike odabire haljine i štikle, ali i dobar kaput, hlače ili tenisice.

'Ne želim robovati ničemu, ni trendovima, jer ne mora značiti ako je sad nešto u trendu, da bi to meni stajalo', rekla je za Zadovoljna.hr Iris Livaja priznavši da ne voli pretjerivati ni u modnim dodacima, ne želeći biti 'okićena poput božićne jelke'. Od materijala najradije bira pamuk, a najvažnije je da se u onome što nosi osjeća udobno, zbog čega čak i tajice uzima broj veće kako je ne bi stezale.

TU JE ZA NJEGA

[FOTO] U Dohi nije bila, no zato je na dočeku u Splitu Iris bila najveća podrška Marku Livaji

Pogledaj galeriju

Kada je riječ o modnom izričaju njezinog supruga, Iris kaže kako mu rado daje savjete u vezi odijevanja, ali i da mu voli kupovati odjeću, baš kao i petogodišnjoj Elizabet i jednogodišnjem Lorenzu.

'Marko nema baš puno vremena ići po trgovinama pa kada treba šoping obavim ja. Nekad mi je i gušt kupiti njemu i djeci prije nego sebi', zaključila je Iris Livaja.