IRIS RAJČIĆ

Livajina supruga otkrila kako izgleda brončana medalja naših Vatrenih

19.12.2022 u 17:21

Bionic
Reading

Brončanu medalju, s kojom su se naši nogometaši vratili sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, do sada smo imali prilike gledati samo oko vrata naših Vatrenih, a kako ona izgleda izbliza, otkrila je supruga Marka Livaje

I dok se Split užurbano pripremao za dolazak Splićana koji su nastupili na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, kako bi ih i sami pozdravili i čestitali im na postignutom uspjehu, supruga nogometaša Marka Livaje na svom je Instagram profilu otkrila mnogima zanimljiv detalj.

Naime, nakon što se Livaja napokon vratio kući s brončanom medaljom, i bivša manekenka Iris Rajčić sa zanimanjem ju je pogledala, i zasigurno stavila oko vrata da vidi kakav je to osjećaj, a potom ju je snimila za uspomenu.

Na svom Instagram Storyju Iris je pokazala kako brončana medalja, koju su naši nogometaši osvojili u Katru, izgleda izbliza.

  • +2
Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

I dok na prednjoj strani stoji natpis Fifa World Cup 2022 s iscrtanim trofejem Svjetskog nogometnog prvenstva, poleđinu krasi dizajn s trokutima iznad kojeg piše 3. mjesto, dok je na dnu i službeni logo Svjetskog prvenstva 2022. u Katru.