zanosna dalmatinka

Iris Livaja izgleda očaravajuće, a dok ona zove supruga obožavatelji zaključuju: 'Zna Livaja što je lipo'

20.11.2022 u 21:35

Bionic
Reading

Vatreni u niskom startu čekaju odmjeriti snage na Svjetskom prvenstvu u Katru, a njihove ljepše polovice s ništa manje uzbuđenja odbrojavaju dane do 23. studenog. Marka Livaju supruga Iris sigurno neće propustiti bodriti, a do tada obožavateljima oduzima dah u spektakularnom izdanju

Naši Vatreni, a s njima i Marko Livaja već su otputovali u Dohu. Ondje broje sate do susreta s Marokom koji će se odigrati 23. studenog. Njihove bolje polovice s istim uzbuđenjem čekaju taj trenutak, a među njima je i Iris Livaja.

Lijepa Dalmatinka ovaj vikend tako je provela bez supruga, a to vrijeme je iskoristila za odlazak na vjenčanje, ali tijekom večeri itekako je mislila na svog supruga te mu posvetila u nekoliko postova. Tako je plešući uz pjesmu grupe Dalmatino 'Djem ti rič' voljenom suprug na drugom kraju svijet poručila: 'dajen ti rič da s tobom ću ić ravno prid Boga'.

Iris je u objavi i tagirala Marka, a kasnije su se i čuli putem video poziva. Dobro raspoložena i dotjerana Iris je izgledala senzacionalno, a smaragdno zelena haljina pristajala joj je kao salivena. Midi haljina nabrana po sredini i načinjena od mekog materijala imala je dubok dekolte s prednje strane, ali izrez na leđima otkrivajući njezinu vitku liniju.

Zanosan stajling Iris je upotpunila i visokim čizmama sa špic vrhom, dugom plavom kosom skupljenom u visoki rep te crvenim ružom. Obožavatelji i pratitelji su bili oduševljeni njezinim izgledom.

'Lipa naša Dalmatinka,' 'Goriš', 'Kakva žena', 'Prezgodna – nizali su se komplimenti, a jedna pratiteljica je ustvdila: 'Zna Livaja što je lipo'. Sudeći prema osmijehu na Livajinom licu tijekom razgovora sa suprugom, itekako je bio očaran viđenim.

  • +2
Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric