SEKSI DETALJI

Irina Shayk privlačila poglede u šetnji s kćerkom: Bujan dekolte i mikro minica u prvom planu

29.04.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Supermodel Irina Shayk snimljena je u šetnji Manhattanom u društvu svoje preslatke kćerkice Lee De Seine iz braka s glumcem i producentom Bradleyjem Cooperom. Zgodna Ruskinja za opuštenu je šetnju izabrala sve samo ne običan stajling

U kožnim detaljima od glave do pete, mini suknjici, robusnoj jakni i Dr. Martens čizmama na vezanja te majici s nešto dubljim dekolteom Irina Shayk izašla je u šetnju sa svojom trogodišnjom kćerkicom Leom De Seine.

Nakon niza opuštenih izdanja u kojima joj nije bio toliko bitan modni izričaj, izgleda da se 34-godišnja Irina vratila svojim starim navikama i na sebe nabacila posebne trendi detalje, a kožom je pokušala naglasiti svoj seksepil.

Svoju nasljednicu zaštitila je od vjetra i potencijalnih opasnosti te je opremila maskom i naočalama, baš kao i sebe. Pokazala je da joj je zdravlje na prvom mjestu.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zgodna Ruskinja i njezina mezimica koja je provirivala iz dječjih kolica, šetale su Manhattanom, gdje žive u 13,5 milijuna dolara vrijednom stanu koji je prošle godine kupio njezin tadašnji partner i Lein otac Bradley Cooper.