PRIRODNA LJEPOTICA

Irina Shayk pokazala sliku iz mladosti: Ovako je lijepa Ruskinja izgledala s 14 godina

16.04.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Supermodel Irina Shayk rođena je u malenom ruskom gradiću Yemanzhelinsk. Iako joj manekenkstvo nije bio prvi izbor već se željela baviti glazbom, a potom marketingom, silom prilika iskoristila je genetsku predispoziciju i očaravajuću ljepotu te je danas na samom vrhu modne industrije

U vremenu kada je nastala fotografija koju je objavila na svom službenom profilu, tada mlada Irina Shayk nije ni sanjala da će je danas poznavati cijeli svijet te da će biti na listi najplaćenijih manekenki.

Samozatajna Ruskinja prisjetila se svog djetinjstva i odrastanja u malenom gradiću Yemanzhelinsk smještenom blizu granice sa Kazahstanom. Shayk je svojim milijunima pratitelja pokazala kako je izgledala s 14 godina i pritom je mnoge ostavila bez teksta.

Zgodna, preplanua, vitka tinejdžerka s bob frizuricom i prepoznatljivim punim usnama spremno je pozirala u središtu rodnog grada. Na sebi je nosila tada trendi odjeću, koja je danas aktualnija no ikada. Kratki top koji otkriva ravan trbuh i trapez hlače s prorezom na samom rubu mnogi će prepoznati iz najnovijih Zarinih kolekcija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

14

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Mlada Irina već od ranih je dana pratila modu i voljela se lijepo dotjerati iako tada nije ni planirala karijeru graditi u tom polju.

Naime, Irinu je majka od mladih dana usmjeravala u glazbu. Svirala je od šeste godine klavir, a nakon završetka srednje škole Irina se ipak opredijelila za marketing. No, onda je njezin otac rudar naglo preminuo od pneumonije i cijela je obitelj ostala bez prihoda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@versace @donatella_versace

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Shayk je tada silom prilika počela zarađivati od modelinga, no beauty i modni agenti brzo su prepoznali njezin prirodni talent i prirodnu ljepotu.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia