SNIMILI IH PAPARAZZI

Irina Shayk sve se više druži s okorjelim zavodnikom Vitom Schnabelom - je li nova ljubav na pomolu?

31.03.2020 u 10:49

Bionic
Reading

Od njezina prekida s ocem njezine kćeri Lee De Seine, Bradleyjem Cooperom, prošlo je deset mjeseci, a čini se da je ruska ljepotica Irina Shayk sada napokon spremna krenuti dalje. Ovih dana snimljena je na ulicama New Yorka u društvu trgovca umjetninama Vita Schnabela, poznatog po svojim ljubavnim vezama sa slavnim ljepoticama, u čiji je stan potom ušla

Iako su ulice New Yorka, zbog pandemije koronavirusa i samoizolacije milijuna ljudi diljem svijeta, poprilično prazne, tamošnji paparazzi i dalje imaju pune ruke posla. Poznate osobe, koje su im 'omiljena meta' i za čije fotografije i dobijaju plaće, i dalje odlaze i obavljaju razne obveze, a tako su snimili i rusku ljepoticu Irinu Shayk.

34-godišnja manekenka, koja je prije deset mjeseci prekinula vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu, snimljena je u šetnji s godinu mlađim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom. Ruska ljepotica snimljena kako ulazi u zgradu u kojoj živi Schnabel, samo nekoliko koraka iza njega.

Ulicama su šetali s maskama na licu, koje su spustili s usana, a većinu vremena Irina Shayk provela je razgovarajući na mobitel, dok je Schnabel hodao pored nje. Iako je gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio dao napomenu da stanovnici ostanu u svojim kućama i ne izlaze iz domova ukoliko to nije potrebno, Irina Shayk i Vito Schnabel to nisu shvatili preozbiljno.

Inače, Vito Schnabel iza sebe ima ljubavne veze sa slavnim ljepoticama - tri godine proveo je sa Heidi Klum, a nekoliko mjesei i s glumicom Amber Heard.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia