PREKID SURADNJE

Ipak je puklo: Nakon 19 godina Severina Kojić odlučila se za veliku promjenu u karijeri

01.08.2019 u 13:32

Bionic
Reading

Proteklih mjeseci se pisalo o prekidu suradnje jedne od naših najvećih zvijezda i njezinog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Tomice Petrovića, no nitko to nije demantirao. Sada je obznanjeno da Severina osim novih članova benda ima novu osobu koja će se brinuti o njoj kad je riječ o poslu

U posljednje vrijeme šuškalo se o tome što se događa s njezinom karijerom, sve češće su se spominjale otkazane svirke, a onda se doznalo da ima nove članove u bendu. Pričalo se i o tome da je Severina ulogu menadžera predala svom suprugu Igoru Kojiću, no na službenoj Facebook stranici je objavljeno da je za to od sad zadužen Alen Ključe, organizator brojnih koncerata i događanja po Hrvatskoj i regiji.

Dugi niz godina je u tim vodama, a radio je s brojnim poznatim imenima poput Tereze Kesovije, Doris Dragović, Željkom Joksimovićem. Promotor je Andreje Bocellija, a nedavno je u Dubrovnik doveo Toma Jonesa te Roda Stewarta u Zagreb. Uskoro u Zagreb dovodi i Lepu Brenu. Suradnju sa Severinom počeo je prije mjesec dana.

Severina je s Tomicom Petrovićem počela suradnju krajem 2000., a poslovno su ih spojili Petrovićev prijatelj Bino Uršić i njezina tadašnja menadžerica Lidija Samardžija, s kojom je Severina napustila svoju dotadašnju izdavačku kuću Tutico.

Na privatnom je pak planu u njezinom životu sve još uvijek idilično, a ljubav između Severine i Igora jaka je kao prvoga dana. To je potvrdila nježna čestitka na društvenim mrežama.

  • +24
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell