ODUŠEVILI SU FANOVE

Severina pokazala kako ona i njezin svekar provode vrijeme: I tako mi svakog dana

23.07.2019 u 16:42

Bionic
Reading

Već je mnogima poznato da je pjevačica u odličnim odnosima s roditeljima svog supruga Igora Kojića. Na društvenim mrežama s vremena na vrijeme podijeli njihove zajedničke fotografije, ali i pokoji video njihovih druženja. Opet je udružila snage sa svojim svekrom, folk pjevačem

Uoči svog koncerta u primoštenskoj Aurori ovog petka, Severina dane provodi u Beogradu s obitelji svog supruga. Danas ona i njezin svekar Dragan Kojić Keba odlučili 'obraditi' pjesmu 'Oću s tobom živit' koja je dobila svoju akustičnu verziju. 'I tako svakoga dana, moj sveki i ja', poručila je Severina uz najnoviji video koji je objavila na svom Instagram profilu.

Folk pjevač obožava Severinine pjesme. Do sad je pokazao fanovima kako pjeva njezinu 'Unaprijed gotovo', a prije toga i 'Ja samo pjevam'.

Dragan Kojić Keba je više puta uzjavio da Severinu smatra članicom obitelji otkako se udala za njegovog sina.

'Gledam ju kao svoju kćer Natašu. Zanimljivo je da o Severini nisam skoro ništa znao do prije tri godine. Čuo sam samo za njezino ime i pjesmu 'Ja samo pjevam'. Sad ju uvijek izvodim, iako sam naučio i sve ostale, a i ona zna svaku moju', izjavio je ranije.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL