NIKUDA BEZ SLATKIŠA

Internet gori: Nives Celzijus u nikad izazovnijem izdanju

02.01.2018 u 17:18

Bionic
Reading

Svestrana Nives Celzijus koja je predah nakon intenzivne i nizom uspjeha ovjenčane 2017. godine potražila u Ateni, otkrila je svojim brojnim pratiteljima na Instagramu bez čega ne može ni tijekom odmora

Spisateljica, pjevačica i glumica Nives Celzijus zasluženi dvotjedni odmor provodi u društvu prijateljice u Grčkoj, a vezu sa svojim obožavateljima održava putem društvenih medija.

'Bez svojih slatkiša, ni u Grčku', napisala je Nives na Instagramu poželjevši podijeliti sa svojim obožavateljima bez čega nikad  ne kreće na put.

Taj poriv da otkrije svoju strast za čokoladom uhvatio ju je u nezgodnom trenutku dok se ogrnuta bademantilom pripremala za još jedan večernji izlazaka.

Spojen samo u predjelu pojasa, bademantil je Nivesine obožavatelje naveo na krivi zaključak i samo rijetki džentlmeni, koji na ženi prvo primijete oči, shvatili su o kojim slatkišima Nives zapravo govori.

Nives u grčkoj prijestolnici uživa punim plućima, a grčki melos tjera je na ples čak i kad je okružena 'kazališnom publikom'.

Kad Niveska poludi 💃💃💃 #

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Godina iza nas bila je vrlo uspješna za svestranu Nives koja je odnijela pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', ispunila san iz djetinjstva debitirajući na kazališnim daskama u predstavi 'Vitez slavonske ravni' u osječkom HNK-u, dobila ulogu u novoj seriji Nove TV 'Čista ljubav' i, ne zanemarujući svoju pjevačku karijeru, nakon dugog vremena izbacila novi singl 'Ramos'. 

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV