POPUSTILA I ONA

Instagram je dobio novu zvijezdu: Mila Horvat otvorila profil

10.11.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Sportska novinarka, urednica i voditeljica koja već godinama radi na televizijskoj postaji Arena, pridružila se popularnoj društvenoj mreži početkom studenog te je već sakupila više od 2100 pratitelja, a ta brojka svakim danom raste

Jedno od omiljenih televizijskih lica dugo je odolijevala društvenim mrežama, no očito je odlučila popustiti pa je otvorila profil na Instagramu. Mila Horvat do sada ima tek nekoliko objava, uglavnom su to njezine fotografije koje su pokupile brojne komplimente. Osim brojnih sportskih profila, prati brojne glumice i pjevače poput Severine, Nine Badrić, Lidije Bačić, Doris Pinčić, Marijane Batinić i mnogih drugih.

Prije više mjeseci je postala žrtva internetske prevare. Medijima je ta aposlala priopćenje: 'Slobodna sam ovim putem obratiti Vam se vezano za marketinšku kampanju sredstva za mršavljenje Fito Spray, a povodom članka objavljenog na web stranici: fi326.astrobiks.ru. kao i nekim Instagram i Facebook profilima. Na navedenoj web stranici bez mog znanja, a osobito bez mog pristanka objavljene su moje fotografije kao i navodni intervju kojeg sam dala vezano za korištenje Fito Spray, sredstva za mršavljenje'.

Navela je i da nikad nije koristila navedeno sredstvo za mršavljenje, niti ikada dala intervju vezano za korištenje bilo kakvih sredstva za mršavljenje, a osobito ne Fito Spraya za mršavljenje, kao ni dopuštenje da se za potrebe reklamiranja sredstva ima pravo služiti njezinim imenom i likom.

View this post on Instagram

Spremni za sutra ? #ucl #uefa

A post shared by Mila Horvat (@milahorvat1) on

Podsjetimo, otkako je prije četiri godine usporila radni tempo i napustila posao na HRT-u, gdje je 13 godina radila kao voditeljica i sportska novinarka, Mila Horvat nije se često pojavljivala u javnosti. Nakon toga prešla je na Hrvatsku nogometnu televiziju, a zatim na Arenu Sport. U privatnom životu pretrpjela je brojne udarce - od optužbi da je bila u vezi s oženjenim sportašima, izbornicima i televizijskim urednicima do teških bolesti koje je hrabro uspjela pobijediti.

View this post on Instagram

Work 🥰

A post shared by Mila Horvat (@milahorvat1) on