predani treninzi

Indira u žestokim pripremama za bikini sezonu

19.05.2017 u 15:05

Bionic
Reading

U ionako pretrpanom poslovnom rasporedu Indira Levak, pjevačica grupe Colonia teško pronalazi slobodnog vremena. Juri s koncerta na koncert, a kad ne pjeva onda pak dizajnira namještaj, ali ako joj i ostane koja minuta za sebe onda ju rado ulaže u svoj izgled. Trenutno je u žestokim pripremama za sezonu kupaćih kostima

'Rad, rad i samo rad!! Evo vježbice za gluteus i zadnju ložu!' napisala je Indira Levak ispod svog posljednjeg videa koji je objavila na Instagramu, te u nastavku dodala kako trenira pod budnim okom svog trenera odnosno muža, Miroslava Levaka.

Osim što su i ljubavno povezani, Indira i Miroslav poslovni su kolege, on je naime menadžer grupe Colonia. 

Energična pjevačica, kao u svemu što radi, predana je i vježbanju, te iako joj gust poslovni raspored nekad ne dozvoljava redovito treniranje, pokušava ostati u formi koliko god je to moguće.

Ljeto i sezona kupaćih kostima je pred vratima, temperature rastu iz dana u dan, pa je i Indira prionula na posao. Nedavno se naime putem društvene mreže pohvalila kako ljetni godišnji odmor planira provesti sa suprugom u predivnoj Grčkoj. 

Tamo će supružnici otputovati na motociklu, te će se ujedno uputiti i u avanturu života koja će im sigurno zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

Colonia 'Tako ti je mali moj' Autor: Youtube