nije joj lako

Indira Levak pokazala kakve posljedice ostavljaju njezini nastupi

04.05.2017 u 20:43

Bionic
Reading

Pjevačica grupe Colonia, Indira Levak zna kako napraviti tulum za pamćenje, ne štedi se od početka do kraja na svojim energičnim nastupima pred vjernom publikom, pa makar to značilo puno bolnih posljedica na kraju nastupa. Tako je bilo i nakon nastupa u beogradskom klubu Kasina, a ujutro nakon njega Indira se vozeći na putu prema kući požalila kako joj izgledaju stopala nakon dva i pol sata provedena na pozornici

Pored fotografije koju je objavila na svom profilu na Instagramu, Indira je napisala: 'Nakon dva i pol sata ludog partija koji je Colonia priredila po tko zna koji put svojoj vjernoj publici u Kasini, na redu su Hydro oblozi i regeneracija za Zadar koji nas čeka u subotu!'

Fotografija pokazuje njezina stopala koja su zamotana u obloge. Poznato je da pjevačica štikle skida samo u teretani, a očito je ovoga puta 'cupkanje' na visokim potpeticama ostavilo danak.

'S četrnaest godina prvi put obula sam štikle za nastup i odmah mi se svidjelo. Sve je navika, meni je normalno hodati u visokim petama, kao i plesati cijeli koncert u njima. Uvijek biram ležernost, za mene je žena u trapericama, dobroj majici i štiklama najzgodnija', izjavila je pjevačica ranije za Moda.hr.

Obožavatelji su Indiri poželjeli što brži oporavak te pisali šaljive komentare poput onog da joj zavoji uopće ne izgledaju loše i da bi to mogla biti nova kolekcija obuće za jesen i zimu.