NEKAD I SAD

Indira Levak prije je furala sasvim drugi imidž

22.04.2017 u 19:19

Bionic
Reading

Indira nekad Vladić i Mujkić, a danas Levak na početku svoje dugogodišnje glazbene karijere nosila je dugu crnu kosu i imala tanke nacrtane obrve. Kad je grupa Colonia tek kretala nizati hitove, posuđivala je garderobu za nastupe po vinkovačkim buticima, a danas je jedna od najbolje odjevenih na javnoj sceni, snima brojne kampanje za različite modne brendove. Prisjetili smo se njezinih nekadašnjih vremena i stajlinga

Već dva desetljeća žari i pali domaćom glazbenom scenom, a stajlingom je uvijek znala intrigirati - od transformacije iz sportske djevojke iz susjedstva duge crne kose s pogledom mačke, do današnjih dana, kad je postala zrela žena koja zna intrigirati seksipilom.

Pjevačica grupe Colonia poznata je po karakterističnom smijehu i vječno vedrom duhu, ali i po modnim kombinacijama. S godinama se ova 43-godišnja Slavonka, koja unatoč tome što često priznaje da uživa u domaćem kulenu, naučila disciplini te redovito vježba, čemu može zahvaliti fit liniju.

'Naravno da je bilo kiksova, ali to je normalno i događa se svima. S godinama odrastemo, sazremo i naučimo mnogo toga, pa i kako se šminkati, što nam stoji, a što ne. Slike s početka karijere me zabavljaju i podsjećaju na sjajna vremena', izjavila je Indira ranije za BudiIn.

  • +2
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Dugokosa, kratke kose, brineta, crnka, plavuša, razne perike, sve je to obilježilo Indirinih posljednjih 20-ak godina na sceni. No, sudeći po njenom modnom izričaju koji fura posljednjih godina, moramo se složiti da nikad nije izgledala bolje.