inovativna pjevačica

Indira se pohvalila svojim novim dizajnerskim uratkom

12.05.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Osim što je poznata kao pjevačica grupe Colonia, Indira Levak prije tri godine ostvarila je još jedan svoj veliki san i bacila se u dizajnerske vode. Dizajn By Indira Levak linija je vrtnog namještaja s njezinim potpisom, a sada je opet osmislila nešto novo. Njezin posljednji rad su dekorativne tegle za cvijeće

'Ovaj mjesec koncert za koncertom, uživam pjevajući, ali i dizajnirajući lijepe stvari. Ove dekorativne tegle za cvijeće moj su posljednji rad. Like?' napisala je pjevačica Indira Levak na svom službenom profilu na Instagramu ispod fotografije na kojoj su tri visoke crne tegle za ukrasno bilje. 

Indira osim što ima smisla za glazbu, pokazala je linijom vrtnog namještaja da joj i dizajniranje odlično ide.

Od kada se nedavno pridružila društvenoj mreži Instagramu, Indira gotovo svakodnevno obraduje svoje mnogobrojne fanove nekom fotografijom ili videom. Osim toga, vrlo često iskoristi priliku kako bi ispromovirala neki od svojih dizajnerskih radova. 

Tako je i ovoga puta pozvala široku masu putem interneta da ako su zainteresirani za te ukrasne tegle, više mogu pogledati na službenoj stranici njezina projekta.

Naša energična pjevačica, koja reda koncert za koncertom, u slobodno vrijeme najradije se opušta ponovnim radom, odnosno dizajnom koji je izuzetno usrećuje i koji je nakon pjevanja njezina druga najveća ljubav.