TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Kome će Indira dati bolju ocjenu za imitaciju sebe

12.10.2016 u 17:51

Bionic
Reading

Četvrta epizoda popularnog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi još jedan dvoboj dvoje kandidata, a ovaj put u njemu će se naći joker izvođač Hane Hegedušić i Fil Tilen, najavljuju s Nove TV

Bit će zanimljivo vidjeti koga je Hana odabrala za svoju zamjenu, a ovotjedni joker i Fil Tilen izvest će dva različita hita popularne Colonije. Neće im biti lako nastupiti pred zahtjevnim žirijem, a pogotovo jer će se Tomi in der Mühlenu, Sandri Bagarić i Goranu Navojcu pridružiti i Indira Levak koja će također komentirati i ocjenjivati svoje imitatore.

Indira će se ovom prigodom imati priliku prisjetiti i dva različita razdoblja svoje karijere, jer će jedan natjecatelj izvesti pjesmu 'Oduzimaš mi dah', a drugi Colonijin hit 'Ti da bu di bu da'. Fil Tilen je komentirao gledajući spot i Indirin nastup koji će morati skinuti: 'Ona meni izgleda toliko markantno, da mislim da joj kažeš neku krivu riječ da bi te nokautirala.' Hoće li Fil Tilen, koji ovaj put prvi put u showu ulazi u štikle i haljinu, uspjeti dočarati jedinstvenu Indirinu energiju i karizmu, tek ćemo vidjeti. 

Prije nego krenu nevjerojatne transformacije osmero kandidata Colonia i Slavonia band izvest će svoju hit pjesmu 'Zlatni dvori', ujedno i naslovnu pjesmu dramske serije Nove TV, a Indira će potom sjesti sa žirijem.

Ove nedjelje vidjet ćemo kako se Ana Maras Harmander transformira u Thompsona, a Kedžu pak nakon što je u prošloj epizodi bio Ariana Grande čeka pretvorba u zavodnika Toma Jonesa. Na binu showa stat će i Justin Timberlake kojeg će utjeloviti Filip Dizdar, a Lana Jurčević postat će Andrea Šušnjara jer je dobila zadatak izvesti pjesmu 'Kemija' Magazina. Matteo Cetinski ima zadatak dočarati koncertnu atmosferu Parnog valjka, a hit 'Jai Ho' Pussycat Dolls izvest će Žanamari Perčić.