PRESRETNA PJEVAČICA

Indira Levak otkrila zašto se nikad ne odvaja od svog Mire: 'Moj suprug je moja frendica i moj psiholog'

15.07.2019 u 13:06

Bionic
Reading

Prije godinu dana pjevačica se upustila u samostalnu karijeru, objavila album i zaradila svoju prvu nominaciju za Porin. Poslovne uspjehe dijeli sa svojim suprugom Miroslavom u kojeg je Indira Levak, čini se, zaljubljena kao prvog dana

I dok u svom novom ljetnom hitu 'Greška u genu' Indira Levak pjeva o ženi koja je pogriješila u odabiru muškarca te kroz nju pokazuje potporu povrijeđenim ženama, privatno ona živi idiličnu ljubavnu priču. Sa suprugom Miroslavom Levakom nedavno proslavila 5 godina braka. 'Moj suprug je moj frend, moja frendica, moje sve. Vjerujte mi da, da, moj psiholog. Ja uistinu razgovaram puno s njim', izjaviloa je za IN Magazin Nove TV.

Miro je preuzeo svu organizaciju u njezinoj karijeri pa se njih dvoje nikada ne odvajaju. 'Moj suprug kaže brutalno na kvadrat si zgodna', pohvalila se pjevačica. Kad je na odmoru ne brine je ni celulit ni prejako sunce. 'Kad sam na plaži razmišljam da sam uz svog supruga, da popijemo hladnu pivu, pojedemo sladoled', rekla je.

Povezani su i u izradi namještaja s njezinim potpisom. 'Naravno, izvedba je njegova jača strana, za mene ideja i dizajn, tako da nas dvoje fantastično funkcioniramo po tom pitanju' sretna je Indira.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL