ATRAKTIVNA ŽUPANJKA

Indira oduševila novom i moćnom preobrazbom

06.07.2019 u 19:57

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica godinama je poznata domaćoj javnosti po svom originalnom stilu i izgledu. Indira Levak za snimanje novog video spota pokazala se u nikad izazovnijem izdanju

Nakon uspješnog prvog samostalnog albuma 'Valkira', za kojeg je osvojila nominaciju za Porin, pjevačica i uspješna poduzetnica, energična Županjka predstavlja se novim, svježim zvukom i produkcijom u novom hit singlu 'Greška u genu'.

Hitmakerskom dvojcu, Branimir Mihaljević & Neno Ninčević, u ovoj pjesmi pridružio im se Slobodan Veljković Coby, poznat po svojim uspješnim suradnjama s mnogim regionalnim zvijezdama, čime je pjesma dobila novi zvuk koji će se slušati u cijeloj regiji, na Indirinim koncertima ovoga ljeta.

'Pjesma ima zanos, moć i silu da vas pokrene dok ju slušate na radiju ili u klubu. Moja energija je uvijek prisutna u bilo kojem glazbenom izričaju, a to me je i potaknulo da se emotivno razigram na novoj pjesmi. Veseli me samostalni put kojim hrabro i odlučno koračam sa svojim novim/starim timom 'Mihaljević' koji radi jednakim žarom kao i ja', izjavila je Indira.

Izvor: Društvene mreže

Spot je režirala Sandra Mihaljević, a sniman je noću u Zagrebu i Ljubljani, što je dodatno začinilo moćan tekst koji govori o snažnoj, ali povrijeđenoj ženi u nikad do sada ispričanoj priči.

  • +12
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL