u njezinom stlu

Indira Levak obilježila 'velikih' 50: 'Rastegla sam harmoniku, kitili su me'

20.09.2023 u 13:56

Bionic
Reading

Premda joj zbog mladolikog izgleda i sjajne linije nitko ne bi dao te godine, pjevačica i uspješna poduzetnica prije nekoliko dana proslavila je 'okrugli' rođendan. Sve prošlo u nezaboravnom ozračju, a kako je sve izgledalo, pokazala je svima

Indira Levak je na Instagramu objavila više fotografija i videa i otkrila da se njezino rođendansko slavlje pretvorio u pravi tulum, umjesto najavljenog intimnog izlaska sa suprugom, Miroslavom Levakom dok se umjesto mikrofona, pjevačica dohvatila harmonike.

'Trebala je to biti večera za dvoje, ali je moj Mirek uvijek pun iznenađenja. Kakav dernek. Love you mužiću! Ništa bez harmonike, a malo sam ju i rastegnula, naravno da su me kitili', opisala je prizore pjevačica.

Nedavno je, povodom rođendana pričala o godinama, životnim razočaranjima i lekcijama koje je naučila.

'Godine su samo broj, energija je sve. Ponosna sam na svaku od ovih 50 godina iza mene i jedva čekam vidjeti što će mi donijeti sljedećih 50... U životu se nimalo ne opterećuje formama i okvirima pa tako ni s godinama. Godine stvarno ne znače ništa jer vaša glava i energija godinama daju život i smisao. A ja imam punoooo energije koja s iskustvom od 50 godina čini čuda. Ova energična teta priprema vam još puno toga lijepog u budućnosti', izjavila je Indira za Story.

  • +4
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX