ludo zaljubljena

Indira Levak ne krije sreću ni u vožnji liftom: 'Što volim ovog čovjeka'

19.07.2021 u 15:18

Bionic
Reading

Naša pjevačica nastupa punom parom, zovu je za nastupe na sve strane, a proteklog vikenda je održala vrući nastup u Beogradu. Indira Levak je i tom prigodom kao i svaki put do sad doslovno 'izgorjela na sceni' pred svojom publikom koja nije mogla skinuti pogled s njezinog seksepilnog outfita. Sve je budno pratio njezin suprug i najveća podrška, Miroslav Levak

Da se supružnici Levak vole se više i jače već znaju svi, a pjevačica to dodatno ističe i u svojim objavama na društvenim mrežama. Okinula je jednu fotografiju s voljenim muškarcem u liftu prije gaže u Beogradu i poručila: 'Što volim ovog čovjeka'.

'Kako je divno vidjeti tako divan par koji se toliko voli! Svaka čast Indira', 'Ma Mireka svi volimo', Dobar ti je taj tvoj Miro, baš ste par', 'A što mi volimo tebe', 'Što starija sve bolja, a nije ni on za bacit', komenirali su njezini pratitelji. Miroslav je naime i Indirin poslovni suradnik, menadžer, ali i trener koji brine da ostane u formi.

  • +13
Indira Levak u Beogradu Izvor: ATAImages/PIXSELL / Autor: Antonio Ahel

Inače, Indira je javno obznanila da je zakopala ratnu sjekiru s Borisom Đurđevićem s kojim je provela dva desetljeća kao dio grupe Colonia.

'Nakon nekoliko 'duplih kava', shvatili smo da nam nema druge nego da odemo u studio i napravimo pjesmu koja će razveseliti publiku. Boris je kao Geppetto - našim pjesmama dao je tijelo, a ja dušu, kao vila. Zajedno smo stvarali temelje svega što danas jesmo u svijetu glazbe', izjavila je nedavno za Story.