neiscrpna energija

Indira Levak se razbacala po bini, a fanovi je zatrpali komentarima

29.06.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica poput ostalih glazbenika jedva je dočekala da napokon može stati pred mikrofon i pustiti glas pred svojom publikom. Proteklog vikenda održala je nastup u Zelini nakon kojeg je poručila da joj je 'srce ponovo na mjestu'

Indira Levak, koju smo do nedavno gledali u ulozi članice žirija u All star sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' poznata je po tome po svojim uvijek izraženim energičnim nastupima i da doslovno izgara na bini. Zadnjih dana spremala se za koncert u Prigorju, a sad je podijelila snimku s njega.

Nazvala ju je 'pleši, pjevaj, luduj' te je uz snimku dodala: 'Tko u ponedjeljak uđe sa pjesmom, petak će dočekati s najvećim veseljem'. Obožavatelji su naravno odmah krenuli komentirati video. 'Indira, vi ste nešto posebno, nadam se da ću vas jednom moći gledati uživo na nekom nastupu', 'Koliko energije, ludilo', 'Ljubim te u tu tvoju energiju, koja diže adrenalin plesa', pisali su joj, a bilo je i onih duhovitih: 'Obožavam Indiru, ali kad ovako skače podsjeća me na pijetla', poručila je jedna od pratiteljica.

Dan prije pjevačica je na Instagramu najavila da je 'to je tek početak svega što ih očekuje ovog ljeta od nje'. 'Srce mi je ponovo na mjestu', napisala je uz mnoštvo fotografija s nastupa. Osim pjevanja ovo ljeto bit će posvećena dizajnu interijera čime se već godinama uspješno bavi te iznajmljivanju apartmana koje ima u Fažani, a sa suprugom Miroslavom Levakom otvara i beach bar na plaži Martulina u Peroju.

  • +5
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX