SASVIM ISKRENO

Sharon Stone zablistala na novoj naslovnici i otkrila: ‘Bilo je dana kada nisam znala prihvatiti svoje tijelo, zatvorila bih se u kupaonicu s bocom vina’

15.04.2020 u 16:39

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpoznatijih holivudskih plavuša. 62-godišnja Sharon Stone u novom je angažmanu stala pred objektiv i krasi novu naslovnicu njemačkog izadnja magazine Vogue. U novom intervjuu otvorila je dušu i progovorila o teškim danima svoga života, aspektu Hollywooda koji nije prihvaćao žene, te ponešto o ljubavnom životu

Zvijezda Sirovih strasti’, sigurno jedne od njezinih najznačajnijih uloga tijekom karijere duge preko tri desetljeća, sada je otvoreno govorila o svojoj prošlosti.

62-godišnja Sharon Stone prilikom intervjuu za novo izdanje njemačkog magazina Vogue otkrila je poneke nepoznate detelje iz svog života.

Stone se prije svega osvrnula na djelić karijere u kojem je teško dolazila do izražaja, te prozvala neke od kolega koji su ‘ženomrzci’. Otkrila je koliko je sretna što se dogodio pokret #metoo.

‘Kada sam počela kao model i glumica u svojim mladim danima, postojao je termin ‘fuckable’ koji se koristio za sve pred kamerama i objektivima. Bilo je to poprilično drugačije razdoblje. Prije 20-ak godina. Sjećam se da je Mel Gibson koji je tri godine stariji od mene, smatrao da sam prestara da bih mogla glumiti uz njega na filmu’, bez razmišljanja je kazala Stone u novom intervjuu.

Prisjetila se i najtežeg dijela svog života, kada je 2001. u dobi od svega 43 godine doživjela moždani udar, nakon čega je neko vrijeme morala početi ponovno učiti govoriti, hodati i gledati. Nakon toga teško je prihvaćala svoj izgled i tijelo.

‘Bilo je dana u mojim 40-ima, kada nisam znala prihvatiti svoje tijelo. Zatvorila bih se u kupaonicu s bocom vina i rekla sama sebi da ću izaći tek kada mi se svidi moje tijelo i izgled.’

Lijepa glumica za kojom i danas uzdišu milijuni, govorila je i o ljubavi. Naglasila je da nije imala sreće u tom području, naglašavajući kako nije pronašla onog pravog.

‘Znate, kada ste sami u ovim govinama, postoji određeni razlog za to’, rekla je.

Inače, Stone je bila u braku sa scenaristom Michaelom Greenburgom od 1984 do 1987. Novu šansu ljubavi dala je 1998. kada se udala za novinara Phila Bronsteina od kojeg se rastala 2004. i s kojim dijeli sina Roana. Osim toga samostalno je posvojila još dvoje djece, sinove Quinna i Lairda.

  • +4
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia