PRESLATKe fotografije

Igor Mešin i Rene Bitorajac pokazali kako su izgledali kao klinci

16.04.2018 u 11:58

Bionic
Reading

Prema mnogima jedan od najboljih televizijskih tandema koji uživa veliku naklonost publike uskoro će zajedno i na kazališne daske i to s predstavom 'Idemo uživo'. Igor Mešin i Rene Bitorajac premijerno će izvesti svoju predstavu u kazalištu 'Luda kuća'. Riječ o nekadašnjem zagrebačkom kinu Mosor, a otvaraju ga Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro

Kako bi zabavili i motivirali publiku da dođu na premijeru svoje predstave, poznati glumci su na službenoj Facebook stranici 'Lude kuće' objavili fotografije iz njihovih najmlađih dana. Crno bijele fotografije Igora Mešina i Renea Bitorajca oduševile su brojne pratitelje koji su, naravno odmah pogodili koji je od njih plavokosi, a koji tamnokosi dječak sa omiljenom igračkom u ruci.

Igor Mešin i Rene Bitorajac igrali su zajedno u epizodama televizijskih serija 'Naša mala klinika', 'Bitange i princeze' i 'Odmori se, zaslužio si'. Igrali su i u istim filmovima (Rusko meso, Nebo sateliti, Tri muškarca Melite Žganjer, General), zajedno vodili 5 sezona Supertalenta i 5 sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem ih gledatelji trenutno mogu pratiti, ali nikada nisu zajedno igrali na kazališnim daskama. Svoje desetogodišnje televizijsko partnerstvo, odlučili su okruniti ovim kazališnim projektom.

  • +10
Rene Bitorajac Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL