ZVIJEZDA SERIJE 'SAMO TI PRIČAJ'

Igor Mešin otkrio tajnu svog dugovječnog braka

21.03.2016 u 09:31

Bionic
Reading

Igora Mešina šira javnost prepoznaje kao bolničara Milu Cara iz 'Naše male klinike' ili Nenu Kosmičkog iz serije 'Odmori se, zaslužio si', a uskoro ćemo ga gledati u ulozi Ivana u novoj seriji Nove TV koja se upravo snima 'Samo ti pričaj'. Od voditeljskih uloga gledali smo ga u 'Masterchefu', glazbenom kvizu 'Ne zaboravi stihove' te showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a u novoj sezoni 'Supertalenta' ponovno ga gledamo s Reneom Bitorajcem. Glumac nam je ispričao čime se stigne baviti kad ne radi u kazalištu i kad ne sudjeluje u televizijskim projektima te kakav je tata sinu Roku

Iza duhovitog dvojca već su tri uspješne sezone 'Supertalenta', a u novoj, koja se prošlog tjedna vratila na male ekrane, dobili su priliku i sami utjecati na sudbinu nekih natjecatelja. U kombinaciji s Reneom Bitorajcem, Igor Mešin dobro se nadopunjava i slaže, a zbog njihove spontane zafrkancije pred kamerama postali su jedan od  najboljih voditeljskih tandema.

'Svako priznanje je super kad dolazi s prefiksom naj… tako da godi, godi, a još više mi godi raditi s njime. Iza nas je puno zajedničkih projekata, tako da se stvarno dobro razumijemo', rekao nam je glumac, član Komedijina ansambla.

Gledali smo ga u raznim showovima u voditeljskim ulogama pa nas je zanimalo ide li mu voditeljski posao bolje od glume.
'Oba posla volim i zahvalan sam i sretan što imam priliku baviti se i glumom i sudjelovati u televizijskim projektima kao voditelj. Što mi bolje ide, prepuštam publici da prosudi, no ja sam zadovoljan i mislim da se dobro snalazim na oba terena', kaže.

Na pitanje prepoznaju li ga na cesti ljudi više kao glumca ili voditelja, glumac spremno odgovara:
'Nisam ispitivao, ali dugo sam oboje tako da možda to danas nije toliko ni važno. Obično se zapravo dogodi da te povezuju s nečim što je aktualno na ekranu u tom razdoblju', ističe.

Pored kazališta i televizije stigne, kaže, svašta raditi, a najviše voli otići na kakvo putovanje.
'To me najbolje opušta – otići negdje izvan grada, zemlje ili sam ili sa svojom obitelji i istraživati neka nova mjesta', otkrio je. Upravo su njegova obitelj, supruga, defektologinja 42-godišnja Antonina, i 16-godišnji sin Roko, njegovi najveći kritičari.

Kako nije čovjek koji rasipa rečenice, u razgovoru je iznimno zatvoren, pogotovo o svom privatnom životu, ipak nam je otkrio da jedino ljubav smatra najvažnijom stavkom dugovječnog braka. Kako je prije izjavio, njegova supruga je ta koja doslovce drži sva četiri kuta njihova doma.

Razna događanja, eventi, nisu mu naročito privlačni, no ponekad, izjavio je, ode ciljano. Nema negativan stav prema tome, ali radije će, kaže, ostati s obitelji, doma. A kakav je u svojoj najdražoj ulozi - oca i kojim vrijednostima uči svog sina?

'Ja sam nešto između, a učim ga da bude vrijedan i pošten', kaže nam glumac koji se priprema za novu sezonu 'Supertalenta'. Iza njih su audicije u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku, a uskoro ćemo na Novoj TV vidjeti koje sve talente Hrvatska ima.

'Osim toga, kreću i novi nastavci serije 'Samo ti pričaj'. Pilot epizode su gledatelji imali priliku već vidjeti na Novoj TV, a sada radimo i na novim epizodama', izjavio je.


Igor sa suprugom Antoninom ima danas 16-godišnjeg sina Roka

Goran Stanzl/PIXSELL
Sa Reneom Bitorajcem čini jedan od najpopularnijih domaćih voditeljskih parova