NOVI DOM

Ida Prester u novoj životnoj avanturi: 'Selidba, opet! Izračunala sam, ovo mi je 19. put. Vjerujem da sam došla do zadnje postaje. Baš bih voljela'

23.08.2022 u 10:43

Bionic
Reading

Voditeljica i pjevačica Ida Prester otkrila je javnosti putem svojih profila na društvenim mrežama da je u novoj životnoj avanturi. Sa suprugom Ivanom i dva sina seli se u novi dom

'Selidba! Opet! Izračunala sam, ovo mi je 19. put u životu. Selila sam se u četiri zemlje, šest gradova, solo, s dečkima/muževima, u svoje stanove, studentske domove, podstanarstvo... Svaka selidba ima svoju priču, označava kraj jedne etape. A prtljaga se samo množi, kao i djeca, uspomene... Kombiji su sve veći, a bome i stres', započela je svoju objavu Ida Prester uz priložene fotografije.

Na njima vidimo kako se iz sadašnjeg kvarta u centru Zagreba seli na javnosti još nepoznatu lokaciju. Ida pozira pored prepunog kombija osobnih stvari i namještaja, a njezin šaljivi suprug Ivan pokazuje da mu nije bilo lako nositi sve to.

'Svaki put mislim - to je sad valjda to za neko vrijeme, bacam sidro, a onda me život demantira. Baci te bez puno pitanja, pa se ti snađi... Evo, i sada vjerujem da sam došla do zadnje postaje. Baš bih voljela. Možda doživotno. Zajedno smo došli. Ali tko zna... Goodbye, Zelengaj, bilo je divno! Pratimo se u sljedećim epizodama', završila je svoju objavu aludirajući na to da još uvijek ne zna što joj sprema život, ali se nada najboljem.

Prije velike selidbe Ida i Ivan uživali su na putovanju sjeverom Europe te su posjetili neke od prekrasnih gradova Nizozemske, Njemačke i Norveške.

Dok su oni mjesec dana uživali u solo avanturama, sinovi Rio i Roko bili su kod bake i djeda. Domaća voditeljica i pjevačica potom je pokazala kako je izgledao emotivan susret s njezinim nasljednicima i zahvalila svekru i svekrvi što su joj omogućili veliku avanturu sa suprugom.

  • +3
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX