otvorila se

Ida Prester sasvim iskreno o odnosu sa suprugom: 'Svi misle da smo junaci sretne romantične komedije, ali život i stres gaze bez milosti'

24.11.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ispred televizijskog tornja Avale u Beogradu pozira sa suprugom Ivanom Peševskim, a uz to se raspisala naglašavajući da i naizgled savršen brak ima puno izazova

'Pokrpali smo se i ovaj put. Ova godina nam je najteža do sad. Napeti smo, na poslovima su nam bure i oluje (oboje poduzetnici), djeca mala i zahtjevna, a i ovaj život na dvije adrese strašno naporan. Odnos se lako pokvari kad ga ne njeguješ. Al radit ćemo na njemu, dugujemo to i sebi i ovim malim prdavcima. Ljubav je tu, al život i stres gaze i melju bez milosti', iskrena je Ida Prester u svojoj objavi.

'Eto, za sve one koji nas idealiziraju i misle da smo junaci sretne obiteljske romantične komedije, bez problema, pa se uspoređuju. Čitam to iz puno vaših poruka. Niste fer prema sebi! Svi imamo svoje terete, Instagram ih samo dobro fotošopira. Nismo otišli u Pariz pred Eiffelov toranj, al zato me doveo pred ovaj Avalin. Kad malo zažmiriš na jedno oko - i slično je. Život ide dalje, nova borba iz dana u dan', dodala je Ida.

Šest godina je živjela u Beogradu, no ove se godine ponovno doselila u Zagreb sa svojim suprugom, beogradskim poduzetnikom Ivanom Peševskim i njihova dva sina - Rokom i Riom.

U nedavnom razgovoru za tportal glazbenica je ispričala kako uspijeva balansirati između privatnog i poslovnog života.

'Teško, kao i svi roditelji. Nauštrb vremena za sebe i svoje potrebe. Ne znam kad sam zadnji put stigla urediti nokte, pogledati neku seriju ili pročitati knjigu. Jedino čega se ne mogu odreći su druženja s prijateljima. Eto, sad i njih moramo reducirati u doba korone... Uglavnom, moje doba počinje u 22 sata, kad svi zaspu. Tada radim svoju muziku, slušam tuđu, odgovaram na intervjue... Naporan je ovaj period u kojem su klinci mali, ali kratko to traje. Još nekoliko godina i nećemo im biti uopće potrebni. Treba uživati s njima u svakom danu, nadoknadit ćemo sve ostalo', rekla je Ida.

  • +7
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX