SIGURNO UTOČIŠTE

Ida Prester pobjegla od korone, karantene i policijskog sata, evo gdje se skrasila

05.04.2020 u 18:27

Bionic
Reading

Strah od epidemije ne zaobilazi domaće zvijezde pa su se brojni povukli na koliko-toliko sigurnija mjesta. Pjevačica i voditeljica se sa svojom obitelji, suprugom i sinovima sklonila stotinjak kilometara južno od Beograda, u prirodu

Neki su poznati otišli u svoje vikendice, kuće na moru, a mjesto za izolaciju daleko od korona virusa Ida Prester je pronašla na svježem zraku, na planini.

'Bježite iz gradova tko god može. Meni ionako svi poslovi/festivali otkazani, bar nek su klinci na svježem zraku. Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, mentalni preporod. Nigdje nikog, samo ovce. Potrajat će ovo, povratak prirodi je najbolja solucija', preporučila je svima.

Prije toga pjevačica i voditeljica je svojim pratiteljima na Instagramu priredila 'tulum' iz svog stana. Hodajući svojim bogatim ormarom u live prijenosu pokazala je svoju omiljenu garderobu i modne dodatke.

'Nosim i kostime otprije 20 godina u novim kombinacijama. Imam sreću da održavam istu kilažu sve to vrijeme, pa lako ulazim i u plastične haljine s Lollinih početaka. Neke stvari sam prekrojila, volane izbacila, til odrezala, ali sve se može iskoristiti i reciklirati', izjavila je Ida nedavno za tportal.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa