BEZ CENZURE

Nakon godina šutnje Demi Moore otvorila dušu: 'Silovana sam u dobi od 15 godina, a sve je organizirala moja majka'

24.09.2019 u 12:07

Bionic
Reading

Holivudska glumica Demi Moore odlučila je izdati memoare u kojima je otkrila do sad nepoznate detalje iz svog života, a njezina posljednja ispovijed o silovanju sve je šokirala

U javnost polako cure detalji knjige Demi Moore koja će se uskoro naći na policama trgovina, a u kojoj slavna glumica bez cenzure otkriva neke od najtežih životnih bitki.

Od teškog djetinjstva uz majku ovisnicu, odrastanja u barovima i diskotekama, odnosa sa starijim muškarcima, preko trnovitog puta u Hollywoodu i kasnije braka s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom pa sve do traumatičnog djetinjstva - sve to naći će se u njezinim memoarima.

'Sjećam se da sam došla kući i tamo pronašla starijeg muškarca, poznanika moje majke. Silovao me kada sam imala 15. To je bez sumnje bilo silovanje i velika izdaja moje majke koja je sve organizirala. Muškarac me zlobno upitao - Kakav je osjećaj kada te majka proda za 500 dolara?', ispričala je Moore u emisiji Good Morning America novinarki Diane Sawyer.

Moore je i ranije govorila o svojoj majci alkoholičarki zbog koje je imala teško djetinjstvo. Odrastala je po barovima, za šankom uz razno loše društvo i muškarce koji nisu imali dobre namjere.

  • +5
Demi Moore Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Osim toga danas uspješna glumica ispričala je i o neugodnom trenutku kada je majku spašavala od samoubojstva. Nakon što se predozirala tabletama, sama Demi iz grla joj je izvlačila pilule da bi je održala na životu.

'To se dogodilo još mnogo puta nakon toga. To vam promjeni život, moje djetinjstvo u tom je trenutku stalo', zaključila je 56-godišnjakinja.

No iz paklenog djetinjstva Demi se ipak uspjela izvući i probiti u Hollywoodu. Postala je prestižno ime, zarađivala ogromne količine novaca, a u jednom su joj trenutku čak dali posprdni nadimak Gimme Moore.

Jedino za čime žali je trenutak slabosti kada j epočela konzumirati opijate. Seksualne maštarije, ludi izlasci, tulumi i okretanje leđa vlastitoj djeci; sve je to činila, kako kaže, da bi udovoljila svom tadašnjem suprugu Kutcheru.

'Krucijalno pitanje je kako sam se uopće dovela do tog stanja. Sama sam sebe oslijepila i izgubila sebe', rekla je Moore.