NJEGOVA STRANA

Ashton Kutcher u svom stilu odgovorio na optužbe Demi Moore

25.09.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Glumica Demi Moore promovira svoju novu knjigu u kojoj potanko opisuje najveće životne krize, bitke i probleme, među kojima se našao i brak s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom. Prozvala ga je za mnogo toga, uključujući vlastite probleme s opijatima, ali i seksualne neugodnosti, a evo što on na sve kaže

Iako se s niti jednim od svojih bivših partnera nije konzultirala prije no što je napisala memoare u kojima otrkiva svoje mračne tajne iz prošlosti, Demi Moore ništa ne stoji na putu. Za nekoliko će dana svijetu objaviti svoju stranu priče i sve detalje svoga života.

Našlo se tu koječega, od teškog djetinjstva, odrastanja s majkom ovisnicom, probijanja u Hollywoodu pa sve do seksualnih odnosa s bivšim supružnicima. Prilikom promocije knjige ovih je dana otkrila dio knjige koji se tiče Ashtona Kutchera s kojim je u braku provela 12 godina.

Nakon što je izgubila dijete u šestom mjesecu trudnoće, Demi Moore silno mu je željela roditi dijete, stoga je krenula na potpomognutu oplodnju, no to nije uspjelo. Tu je krenula njihova borba za spas braka. U memoarima je napisala kako joj je Ashton u jednom trenutku priznao da mašta o seksu u troje, a ona je, priznaje, odlučila ostvariti tu njegovu fantaziju samo kako bi se pokazala kao cool supruga svom 15 godina mlađem mužu, a nakon što je dva puta sudjelovala u tome, shvatila je da je to pogreška.

  • +5
Demi Moore Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Na ovakve tvrdnje ovih je dana prozvani Kutcher samozatajno šutio, a sad se konačno obratio javnosti i to u svom stilu.

Na svom Twitter profilu napisao je: 'Malo je nedostajalo da objavim nepromišljeni tweet, a onda sam pogledao svog sina, kćer i suprugu i obrisao ga', te dodao emotikon crvenog srca. Odmah nakon toga citirao je svog oca Larryja Kutchera napisavši 'Život je dobar'.

Time je jasno dao do znanja da se ne zamara previše optužbama koje mu na teret stavlja bivša supruga.

Kutcher je trenutno u sretnom braku s kolegicom Milom Kunis s kojom se vjenčao 2015., dvije godine nakon razvoda od Moore. Zajedno dijele četverogodišnju kćer Wyatt Isabelle i dvogodišnjeg sina Dimitrija Portwooda te su na glasu kao jedan od skladnijih holivudskih parova.