UŽIVAJU NA MAJORCI

I nakon 21 godinu braka zaljubljeni su kao prvog dana: Catherine Zeta-Jones oduševila sve ljubavnim selfijem

09.07.2021 u 11:43

Bionic
Reading

Iako su ih tijekom godina mnogi željeli rastaviti, stalno se pozivajući na njihovu razliku u godinama, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas i nakon 21 godinu braka zaljubljeni su i dalje, a to je pokazala velška glumica nizom zajedničkih fotografija nastalih na odmoru u Španjolskoj

Posljednjih nekoliko tjedana holivudski bračni par provodi u svom španjolskom domu na Majorci. Upravo tamo 51-godišnja velška glumica Catherine Zeta-Jones snimila je niz ljubavnih selfija sa svojim 25 godina starijim suprugom, glumcem Michaelom Douglasom i oduševila sve.

Riječ je o nizu na kojem prvo ozbiljno poziraju, potom se ljube, a zatim 'umiru od smijeha'. Uz to je napisala: 'Ono kada se loši selfie dogodi dobrim ljudima...ili, možda i ne tako loš, ali ni ne tako dobri.'

A da im odmor itekako godi, jasno je vidljivo upravo na tim fotografijama. Kuću s deset spavaćih soba, koja se nalazi u selu Valldemossa, pokušavali su prodati punih sedam godina, a onda su je 2018. godine maknuli iz prodaje i odlučili u njoj uživati čim više mogu.

Inače, tu kuću je Michael Douglas kupio 1989. godine za 3.5 milijuna dolara, tadašnjoj supruzi Diandri, a čak i nakon razvoda dogovorili su se da će dijeliti tu kuću po šest mjeseci svake godine. 

  • +5
Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER