otkrila detalje

I nakon 20 godina Julia Roberts rijetko priča o svom suprugu, a sada je učinila iznimku

06.12.2023 u 17:46

Bionic
Reading

Slavna Julia Roberts rijetko kada javno komentira odnos sa svojim suprugom Dannyjem Moderom, no prilikom gostovanja u emisiji 'Today' učinila je iznimku

Julia Roberts najveća je obožavateljica svog supruga, Dannyja Modera. Naime, lgumica je upravo svom suprugu pripisala zasluge za držanje njihove obitelji na okupu tijekom gostovanja u emisiji 'Today' tijekom kojeg je otkrila rijetke detalje o svom braku.

'Sve počinje s Dannyjem Moderom, znaš?' rekla je Roberts je rekla Hodi Kotb tijekom intervjua u kojem joj se pridružio i Mahershala Ali, kolega iz serije' Leave The World Behind'.

'On je zapravo naše sidro i naša 'ta' osoba', rekla je. 'I na najljepši način, on je kapetan našeg broda. Uistinu,' dodala je Julia.

Ipak, zvijezda filma 'Zgodna žena', koja s Dannyjem Moderom ima troje djece, našalila se kako svom partneru ne pridaje baš sve zasluge.

'Nije da se svega odričem. Već za mene, razumijevanje koliko duboko proživljen život zaista može biti započinje s njim,' rekla je Julia.

Glumica i 54-godišnji Danny Moder upoznali su se 2000. godine na snimanju filma 'The Mexican'. U to vrijeme Moder je bio u braku s Verom Steimberg, dok je Roberts hodala s Benjaminom Brattom. Nakon razlaza s bivšim partnerima, par se vjenčao u srpnju 2002.

Godine 2004. dobili su blizance Hazel i Phinnaeusa, koji sada imaju 19 godina, a 2007. i sina Henryja, koji sada ima 16 godina. Julia je u srpnju proslavila 21 godinu braka s Moderom te je obilježila slatkom objavom o svom suprugu, snimatelju nominiranom za Emmyja.

  • +9
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Godinu dana prije, za dva desetljeća provedena sa svojim suprugom obožavatelje je na Instagramu počastila objavom fotografije na kojoj se ona i suprug razmjenjuju slatke nježnosti. 'Dvadese, ne možemo se prestati smijati , ne možemo se prestati ljubiti,' napisala je tada Julia.

Tom prigodom oglasio se i Moder na društvenim mrežama kako bi odao počast njihovoj ljubavi, napisavši: 'Danas započinjemo našu 20. godinu braka.'

Ovaj slavni par svoju vezu pažljivo čuva daleko od svjetala reflektora, no Julia je jednom prilikom otkrila kako njihovu vezu smatra 'ostvarenjem sna'. 'Kad ne radim, domaćica je moj posao s punim radnim vremenom,' rekla je u emisiji 'CBS This Morning' u listopadu 2022. 'Ne vladaju duge i mačići svaki dan, ali mi to donosi puno radosti,' dodala je.

'Život koji sam izgradila sa svojim mužem i život koji smo izgradili s našom djecom, to je najbolja stvar. Vratiti im se kući na kraju dana, to je trijumfalno,' zaključila je.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'