ZAFRKANCIJA NA SNIMANJU

I najboljima se događa: Jelena Rozga i Tonči Huljić zajedno zapjevali i - pogriješili

18.04.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Kako je najavila u jednoj od svojih ranijih objava na društvenim mrežama, pjevačica trenutno radi na svom novom, akustičnom albumu kojeg priprema za jesen. Na njemu će, kao i na svim dosadašnjima raditi sa svojim skladateljem Tončijem Huljićem s kojim je u studiju zapjevala pjesmu grupe Magazin, ali niej sve prošlo besprijekorno

Jelena Rozga i Tonči Huljić opustili su se za vrijeme snimanja i zapjevali pjesmu Magazina 'Rano, ranije' koju je 1989. u izvornoj verziji izvela Ljiljana Nikolovska. No u jednom trenutku dogodile su im se tehničke pogreške.

'Pucaju kabeli, pucaju veze', kometirao je skladatelj, a pjevačica ga je na video snimci koju je kasnije objavila na Instagramu zafrkavala: 'Kad ne zna svirati svoje pjesme, sramota'. Pored videa je objavila komentar: 'I najbolji griješe'. Oduševljeni fanovi su joj poručili da jedva čekaju čuti kako će ispasti novi album, a neki da im je upravo Jelena bila najbolja pjevačica Magazina.

Pjevačica je nedavno demantirala da je njezin aktualni singl, balada 'Moje proljeće' posvećena Stjepanu Hauseru kako se dugo nagađalo u medijima.

View this post on Instagram

Always smile 😉 #happy #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

'Mislim da svaka žena u životu ima jednu ljubav koju nikad ne preboli. Ja sam dugo skrivala stvari o sebi. Ovdje sam pokazala da sam ranjiva žena. Da sam imala jednu ljubav koja se nije dogodila, ali ja i dalje čekam pravu ljubav', priznala je u Exkluzivu te otkrila da je pjesmu i video spot čak poslala misterioznoj osobi prije premijere.

  • +23
Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo