OPET PRED PUBLIKOM

Veliki povratak na scenu: Aki se vratio pjevanju, za njega nema više crne kave i cigareta

01.10.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Proteklog vikenda bio je razlog za slavlje i veselje jednog od naših najpopularnijih domaćih bendova. Aki Rahimovski održao je svoj prvi koncert s Parnim valjkom nakon lakšeg moždanog udara kojeg je doživio početkom travnja

'Veliki povratak' bio je naziv koncerta Parnog Valjka koji se održao u Hallmann Dome u Beču. Aki Rahimovski je dva sata pjevao i skakutao po bini kao da mu se ništa nije dogodilo. Nekoliko tjedana bio u toplicama na oporavku, a promijenio je i stil života. Kavu i cigarete više ne konzumira.

'Bilo je odlično, Aki je bio iznad očekivanja. Kad je osjetio publiku ispred sebe, razvalio je. Vježba, trči, hoda po šumi, potpuno se promijenio. Pazi na prehranu, sada je konzumira mediteransku kuhinji' rekao je za tportal menadžer benda Dino Bahtijarević.

Bend je doznajemo, jedva dočekao povratak svog frontmana s kojim su nastavili snimati novi album te se spremaju za nastupe. Prvi od njih će biti u Sloveniji gdje Parni valjak dugi niz godina ima kultni status te u Zadru i Osijeku.

Članovi Parnog valjka su nakon pjevačevog moždanog udara otkazali sve koncerte. Ipak, svirali su za 10. rođendan Antene Zagreb bez Akija i nakratko su ga 'zamijenili' kolege Neno Belan i Zlatan Stipišić Gibonni.

  • +7
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL