POZNATI O EUROSONGU

Huljić: 'Nikad nisam čuo goru eurovizijsku večer'

12.05.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Trijumf Jacquesa Houdeka na drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga, gdje je nastupio kao predstavnik Hrvatske, pratili su brojni poznati. Nakon njegova nastupa kojim se plasirao u finale najpopularnijeg europskog glazbenog natjecanja, užarile su se društvene mreže od raznih komentara, a neki poznati ispričali su za tportal kako su doživjeli Jacquesovu izvedbu te što mu prognoziraju za nastup u subotu

'Vrlo sam zadovoljan kako je to izveo. Iz ovoga svega što sam dosad vidio, mislim da bi mogao biti u prvih deset', optimističan je kantautor Zrinko Tutić. 'Eurovizija uvijek ima jednu količinu frikova, ali i dalje je to dosta dobar prosjek. Ima zanimljivih ljudi, Portugal i Belgija, primjerice, te mislim da je i dalje to visoka razina televizijske prezentacije, tako da je to dobro', zaključio je Tutić.

'Jacques me sinoć oduševio, ali nisam ništa manje ni očekivao od njega.Znao sam da će pjevački biti na visini zadatka te je to jučer i pokazao. Osim toga, pokazao je cijeloj Europi zašto ga s pravom zovu The voice', smatra televizijski voditelj Dalibor Petko koji se nada ulasku Jacquesove pjesme u deset najboljih u finalnoj večeri Eurosonga.

'Znam koliko je Jacques uložio truda i ljubavi u svoj nastup i jako sam sretna zbog njegova odličnog uspjeha. Čekamo subotu pa da opet zabljesne! Ne volim prognozirati, ali držat ću mu fige na najjače', poručila je HRT-ova voditeljica Karmela Vukov Colić.

Jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić oduševljena je Jacquesovim nastupom. 'Bravo, Jacques, kapa dolje! Baš sam razmišljala dok sam gledala njegovu izvedbu kako ako ima pravde, zaslužuje otići u finale. Mi koji se bavimo glasom, znamo kako je teško izvesti jednu takvu pjesmu uživo, a na publici je hoće li im se svidjeti to ili ne. Jako sam sretna zbog njega. Nisam gledala prvu finalnu večer, tako da ne želim ništa prognozirati, ali želim mu od srca da doživi ono što sam ja doživjela', poručila je pjevačica.

'Sve je bilo u redu, Jacques je bio dobar. Ja nisam nikad čuo goru eurovizijsku večer. To su toliko loše pjesme. Izrazito loše. Jedino što je bez konkurencije je Portugal, zbog toga je stvarno muzika dobila jednu novu dimenziju i opravdala postojanje Eurosonga', rekao nam je Tonči Huljić te dodao kako se ne bi se upuštao u procjene oko plasmana našeg ovogodišnjeg predstavnika.

Brojne Jacquesove kolege i ljubitelji njegove glazbe čestitali su mu na društvenim mrežama:

Go! Go! Go and kick some ass tonight #myfriend @jacques_houdek !!! 😜

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on