još malo

Jacques Houdek: Neće biti nikakvog cirkusa na Eurosongu

12.04.2017 u 11:36

Bionic
Reading

Ostalo je mjesec dana do Eurosonga, a naš ovogodišnji predstavnik Jacques Houdek obavlja posljednje pripreme za svoj tamošnji nastup. Nastupom na tom popularnom glazbenom natjecanju ostvarit će svoj dugogodišnji san, a u Kijev putuje s visokim očekivanjima. Otkrio je ima li tremu i kako se nosi s pozitivnim, ali i negativnim komentarima

'Treme za sad nema, ima nekih pitanja, strahova hoće li sve tehnički biti kako priželjkujemo, ali toliko se bavimo svaki dan sa probama, sa vježbanjem... Ja sam jako temeljit i zahtjevan', izjavio je pjevač za InMagazin Nove TV.

Jacques je otkrio da je bilo suza nakon objave emotivnog spota za singl s kojim će nas u svibnju predstavljati u Kijevu.

'Čak su i neke suze pale. Išli smo na emociju i mislim da smo uspjeli. U vrijeme kad se svi natječu tehnološki i kad se uspoređujemo sa 42 zemlje pored nas, ta bitka je unaprijed izgubljena, ali zato kreativnost mora biti na vrhuncu', rekao je Jacques. Detalje nastupa nije želio otkriti kao niti to kako će na pozornici izvesti dvije vokalne uloge budući da se u pjesmi 'My Friend' čuju dva glasa, jedan je pop - Jacquesov, a drugi je operni bariton.

'Moram razočarati sve ove brižne, neće biti cirkusa, ne znam što su očekivali mislim da je pjesma dovoljno jaka sama za sebe', pohvalio se.

Za InMagazin Nove TV komentirao je i kako se nosi s pozitivnim, ali i negativnim komentarima.

'Imam toliko posla da niti ne stignem baš svaki komentar pročitati, ali nekako mi se čini da ove godine nema nekih osobitih napada i negativa i zahvaljujem Bogu svaki dan na tome', ističe Jacques.