nakon booster doze

Hugh Jackman pozitivan je na koronavirus, a tu vijest objavio je na Instagramu

28.12.2021 u 21:47

Bionic
Reading

Glumac Hugh Jackman na svom Instagram profilu objavio je kako je pozitivan na Covid-19 te da, srećom, osjeća samo blage simptome

Putem društvenih mreža 53-godišnji glumac objavio je post koji je privukao pažnju brojnih obožavatelja i pratitelja. 'Samo se želim pobrinuti da to čujete od mene. Pozitivan sam na testu za covid. Imam blage simptome i veselim se što ću se čim prije vratiti na pozornicu. Šaljem vam ljubav za sretnu i zdravu novu godinu,' napisao je glumac u svojoj objavi na Instagramu.

Glumac je također početkom prosinca objavio kako je primio booster dozu cjepiva. Sutton Foester gumica i Jackamanova kolegica u brodvejskom mjuziklu 'The Music Man' također je prošlog tjedna objavila kako je pozitivna na Covid-19.

Inače, glumačka ekipa 'Music Mana' započela je s pretpremijerama 20. prosinca, a predstava će premijerno biti prikazana u kazalištu Winter Garden 10. veljače 2022. Nakon Jacmanove objave, u službenom priopćenju je obznanjeno kako se nastupi otkazuju do 1. siječnja: 'Sve karte se mogu vratiti ili zamijeniti na mjestu kupnje. Nastupi će se nastaviti u nedjelju, 2. siječnja. Ekipa 'Music Mana' vam šačje lijepe želje za Novu godinu, poslano je u službenom priopćenju.

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia