25 GODINA BRAKA

Njihov brak svima je inspiracija: Hugh Jackman na poseban način obilježio važnu godišnjicu

12.04.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Nizom zajedničkih fotografija nastalih na dan njihovog vjenčanja, s najljepšim riječima upućenima voljenoj supruzi, holivudski glumac Hugh Jackman obilježio je njihovu godišnjicu braka i to - srebrni pir

'Biti u braku s Deb je prirodno kao disanje. Gotovo od trenutka kada smo se upoznali... Znao sam da nam je sudbina namijenila da budemo zajedno. U naših 25 godina, naša je ljubav samo sve više rasla. Zabava, uzbuđenje i avanture bile su uzbudljive, a učenje još i veće. Zauvijek sam zahvalan što mogu dijeliti s tobom ljubav, život, ali i obitelj. Ovo je tek početak.'

Riječi su to koje je uz niz fotografija nastalih prije punih 25 godina na njihovom vjenčanju, na svom Instagram profilu napisao holivudski glumac Hugh Jackman. Koliko je zaljubljen u svoju suprugu, i nakon toliko godina zajedničkog života te mnogobrojnih uspona i padova, Jackman je još jednom svima dao do znanja, ne krijući kolika mu je ona potpora u svemu.

52-godišnji Jackman i 13 godina starija Deborra-Lee Furness vjenčali su se 11. travnja 1966. godine u njihovoj rodnoj Australiji, nakon što je njihova ljubav planula na snimanju televizijske serije 'Correlli', u kojoj su oboje glumili.

  • +9
Deborra-Lee Furness, Hugh Jackman Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Tijekom godina zvijezda 'Wolverinea' nikada nije krila koliko je zaljubljen u svoju suprugu, unatoč tome što su i dušebrižnici često imali samo ružne riječi na račun Deborre-Lee Furness, smatrajući da ona nije dovoljno dobra da bude uz ovog holivudskog zavodnika.