MILJENIK ŽENA

Hugh Grant u 57. godini po prvi puta odlazi pred oltar

20.05.2018 u 11:30

Bionic
Reading

Slavni zavodnik Hugh Grant koji iza sebe ima brojne veze s mnogim holivudskim ljepoticama, ove će godine po prvi puta stati pred oltar sa svojom dugogodišnjom partnericom Annom Eberstein s kojim između ostalog iščekuje prinovu

Svega nekoliko mjeseci dijeli britanskog zavodnika i njegovu djevojku, švedsku televizijsku producenticu Anne Eberstein, od dolaska trećeg djeteta. Između ostalog Hugh Grant ima još dvoje djece bivšom djevojkom, kineskom ljepoticom Tinglan Hong.

No, britanski glumac kojeg prozivaju jednim od najpoželjnijih neženja, nikada službeno nije stao pred oltar. Zato je sada u 57. godini to odlučio promijeniti.

  • +2
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strani mediji izvještavaju kako je vjenčanje s Eberstein zakazao u lipnju u Londonu.

‘Nitko od njegovih prijatelja nikada nije mislio da će doći do tog dana. Uskoro će u mirovinu i napokon je postao obiteljski čovjek’, kazao je jedan od bliskih izvora poznatog glumca koji iza sebe ima karijeru dugu skoro 40 godina.

  • +4
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oduvijek je bio slab na žene, pa je zanimljivo da su njegova bivša i sadašnja djevojka bile u isto vrijeme trudne sa sinovima, te su ih rodile u razmaku od nekoliko mjeseci. Tako je u samo četiri godine dobio čak četvero djece.

Govoreći svojedobno o očinstvu, Hugh Grant je rekao: 'To je najljepša stvar koja mi se ikada dogodila. Znam da zvuči kao kliše, no to je istina. Odjednom dođe taj netko koga voliš više od sebe i taj netko te voli jednako, sasvim iskreno.'