SLATKO IŠČEKIVANJE

Čeka peto dijete: Hugh Grant prošetao s trudnom djevojkom crvenim tepihom

19.02.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Britanski glumac Hugh Grant pojavio se s djevojkom Annom Eberstein, koja je u visokom stupnju trudnoće, na svečanoj dodjeli nagrada Bafta u Londonu

Ovogodišnja dodjela nagrada Bafta okupila je brojna poznata lica, a među njima se našao i popularni britanski glumac Hugh Grant koji je došao u društvu trudne partnerice Anne Eberstein.

Švedska producentica zablistala je poput svih ostalih uzvanica u crnoj kratkoj haljini koja je istaknula njezine vitke noge, dok je trudnički trbuščić pokušala prikriti baršunastim sakoom. Uz cijelu je kombinaciju nosila i dijamantne naušnice i odgovarajuću torbicu.

Par će uskoro po treći puta postati sretni roditelji, a već imaju petogodišnjeg sina Johna i dvogodišnju kćerku.

  • +2
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga britanski zavodnik s bivšom partnericom Tinglan Hong ima šestogodišnju Tabithu i petogodišnjeg Felixa. Zanimljivo je kako su njegove bivša i sadašnja partnerica bile trudne u isto vrijeme.

Zvijezda brojnih romantičnih filmova, nedavno je progovorio i o očinstvu.

'Mislim da sam postao bolja osoba', rekao je tada Hugh Grant te dodao kako namjerava biti discipliniran kada je riječ o odgoju te da djeci ne namjerava pružiti apsolutno sve u životu da ne bi bili razmaženi.

  • +4
Hugh Grant i Anna Eberstein Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne možete si pomoći. Jako je lijepo biti okružen svom tom ljubavlju. Odjednom volite nekoga više od samoga sebe', zaključio je 57- godišnjak koji će uskoro po peti puta postati otac.