nasred baščaršije

Hrvatskom voditelju usred Sarajeva ukrali automobil

16.03.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Iako je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine živio i radio deset mjeseci, televizijskom voditelju Danielu Delaleu posljednji posjet Sarajevu neće ostati u lijepom sjećanju. Tijekom boravka parkirao je automobil na Baščaršiji, no nakon nekog vremena više ga nije bilo

Voditelju Danielu Delalelu posljednji posjet Sarajevu ostavio je zasigurno gorak okus. Naime, u glavni grad Bosne i Hercegovine, u kojem je živio i radio deset mjeseci, stigao u posjet prijatelju. Odsjeo je na Baščaršiji, a tamo je parkirao i svoj osobni automobil.

Za portal N1 Delale je dao izjavu u kojoj je rekao kako je u utorak navečer shvatio da mu je automobil ukraden, što je prijavio policiji koja je napravila zapisnik. 'Ovdje sam normalno živio i radio 10 mjeseci, ostavljao auto i nikada se ništa loše nije dogodilo. Volim Sarajevo, to je divan grad s divnim ljudima, ali velik problem je kriminal, poput krađe automobila u 21. stoljeću', rekao je Delale.

Na svom profilu na Facebooku, zbog mnogobrojnih upita o onome što se točno dogodilo, Delale je objavio link na članak u kojem je, kako je rekao, napisano sve što se dogodilo.

Za portal source.ba izjavio je: 'Stigao sam u ponedjeljak i parkirao kod prijatelja na Sagrdžijama. Drugi dan sam hodao po gradu, samo sam ujutro prekontrolirao je li automobil na mjestu. Sve je bilo u redu. S utorka na srijedu su mi ukrali auto. Probudio sam se ujutro i samo sam htio provjeriti automobil, no nije ga bilo. Otišao sam do policije da to prijavim i da saznam nije li pauk odvezao auto, no nije bilo tako. Napravili smo zapisnik i to je to. Ovaj put me Sarajevo koštalo 25 tisuća maraka, kolika je vrijednost automobila. U pitanju je Golf 6, godište 2012.'

Zbog ukradenog automobila Daniel je morao promijeniti i plan svog povratka u Zagreb. Kada smo ga nazvali, nalazio se u sarajevskoj zračnoj luci i čekao let za Zagreb.