Vampirska ljubav

Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

tportal

Izvor: Continental film / Autor: Promo

Kada se vampiri zaljube i šišmiši padaju s neba!

Vampirska ljubav je u zraku! Jeste li spremni za potpuno drugačijeg Drakulu?

Što se dogodi kada najpoznatiji vampir u povijesti odluči uzeti odmor i malo se opustiti s obitelji i prijateljima? Što se tek dogodi kada Drakulino vampirsko i toliko dugo zaleđeno srce ipak zatitra i osjeti čuveni vatromet? Odgovori nas čekaju ovog srpnja u kinima u trećem nastavku ovog animiranog hita - Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Ovog ljeta Drakula popušta pod pritiskom obitelji i otpušta svoje kočnice. Pristaje na obiteljski odmor koji organizira kći Mavis te svi zajedno odlaze na krstarenje po prvi put organizirano samo za čudovišta.

tportal

Izvor: Continental film / Autor: Courtesy of Sony Pictures

No tu nije kraj popuštanju kočnica. Drakula sebi, nakon dugo vremena, dozvoli novu šansu za drugu ljubav i potpuno se prepušta misterioznoj brodskoj kapetanici Ericki. Kako ni ovaj put nitko nije osoba (čudovište) kojom se predstavlja, tako je i Ericka sve samo ne bezazlena brodska kapetanica. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša spasiti zaljubljenog oca od potencijalno zle kapetanice. U međuvremenu čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, ne znajući kakva im opasnost prijeti.

Balansirati između obitelji, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji te hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti sretni i zadovoljni, ili će posljednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon dobiti svoju dugo čekanu osvetu?

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku naziva Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!

tportal

Izvor: Continental film / Autor: Promo

Prisjetimo se, animirani hit Hotel Transilvanija je Drakulin raskošan resort s pet zvjezdica gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom koji Drakula kasnije, pod utjecajem kći Mavis, otvara i za ljude i ostala ne-čudovišta.

U sinkroniziranoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima posudili su: Dražen Čuček, Ksenija Pajić, Iva Šulentić, Ozren Grabarić, Mirko Fodor, Pero Juričić, Goran Grgić, Mila Elegović, Marija Škaričić, Robert Ugrina i mnogi drugi.  

Animirani hit Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju od 12. srpnja u svim kinima!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!