NAJVIŠE NOMINACIJA RADAŠINU

Horvat nominirao Tamaru jer je osoba bez kvaliteta

28.04.2011 u 20:34

Bionic
Reading

Stanari su iznijeli svoje nominacije u kojima su kratkih rukava ostali Radašin sa sedam glasova te Nemeš i Nirmal s po šest

Kako su članovi EU-a imuni na ovotjedne nominacije, u konkurenciji su ostali Bojana, Marijana, Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin.

Prvi je glasao Nemeš, koji je dva boda dao Radašinu, a kao razlog je naveo njegov prijašnji boravak u kući Velikog Brata. Jedan bod je dao Nirmalu jer mu zamjera što kuha prejaku kavu.

Nirmal je dao Nemešu dva boda zato što je izjavio da želi ići kući, a jedan bod je dao Radiši, koji je dobio dva boda i od Marijane. Nemešova draga jedan bod je dala njegovom drugom 'konkurentu' Nirmalu, i to zato što su joj svi ostali ukućani za koje se glasa mnogo draži. Radiša je svoje bodove podijelio između Nirmala i Nemeša, davši dva boda prvom.

Duško je dva boda dao Nirmalu, jer smatra da ga izbjegava otkad su u kući, dok je jedan bod dao Tamari. Kad smo kod Tamare, dva boda joj je dao Lester, koji je svoj treći bod dao Bojani. Kao razloge za obje je naveo raspravu koju su imali za vrijeme posljednje skupštine.

Nikola je dva boda dao Bojani koja je na njegovoj listi za odstrel otkad je vidio snimku iz ispovjedaonice u kojoj se osvrnula na njega, dok je jedan bod dao Radiši.

Ema je, očekivano, dva boda dala Nemešu, dok je Horvat dva boda dao Tamari, i to zato što smatra da je osoba bez ikakvih kvaliteta i kao takva ne zaslužuje boravak u kući. Jedan bod dao je Radiši jer je već imao priliku dokazati se gledateljima u svom prvom velikobratskom nastupu.

Posljednja je glasovala predsjednica EU Soraja, koja je dva boda dala Bojani, dok je jedan pripao Nemešu. Kad se sve zbroji, malo toga oduzme, Radašin je skupio sedam glasova, Nirmal i Nemeš po šest, a Tamara i Bojana pet. tko će izletjeti ove nedjelje, saznat ćemo – u nedjelju.

Druženje kućno, ugodno i neugodno