OSOBA GODINE VANITY FAIRA

Holivudski zavodnik Antonio Banderas na crvenom tepihu uživa veliku podršku voljenih žena

26.11.2019 u 14:18

Bionic
Reading

Na svečanoj dodjeli nagrada časopisa Vanity Fair, koja se održala u ponedjeljak u Madridu, holivudski glumac španjolskog porijekla imao je snažnu podršku voljenih žena

Društvo u Madridu 59-godišnjem Banderasu pravila je njegova 38-godišnja djevojka Nicole Kimpel, a osim s njom, na crvenom je tepihu pozirao i s 23-godišnjom kćerkom Stellom del Carmen Banderas, koju je dobio u braku sa svojom drugom suprugom Melanie Griffith.

Dotjerani Banderas, u elegantnom smokingu i s mašnom ispod vrata, nije mogao sakriti oduševljenje svojom glamuroznom partnericom s kojom je u vezi već pet godina.

Investicijska bankarica Nicole Kimpel, koja govori pet jezika, za ovu je prigodu odjenula crno-sivu haljinu dubokog dekoltea, kojega je ukrasila ljubičastom ogrlicom. Plave uvojke nosila je raspuštene, a svoju prirodnu ljepotu naglasila umjerenom šminkom.

Holivudski glumac nedavno je otkrio da mu je Nicole spasila život kad je 2017. godine osjetio simptome srčanog udara.

'Mučila ju je tada glavobolja, a kako nismo imali ništa u kući otišla je kupiti lijek protiv bolova ili nešto slično. Jedino što je pronašla bio je aspirin, i to najjači, mislim od 5 miligrama. Sljedećega jutra osjetio sam simptome i bio svjestan što se događa, a ona mi je stavila aspirin pod jezik i tako mi spasila život', otkrio je Banderas gostujući kod Jimmyja Kimmela i dodao kako je dobivši drugu priliku neke stvari u životu od tada primijenio.

Glumac od tada ne pije alkohol, a prestao je i pušiti, nazvavši tu nezdravu naviku 'vjerojatno jednom od najglupljih stvari koje je ikada učinio u životu'.

'Imao sam jako puno sreće, jer vas srčani udar može ubiti tek tako. Na neki čudan način, doživljavanje srčanog udara je jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu', rekao je Banderas priznajući svoje pogreške nezdravim načinom života.

Osim s djevojkom, Banderas je na crvenom tepihu ponosno pozirao i s kćerkom Stellom, koju je nedavno prvi puta izložio javnosti na promociji filma u Los Angelesu.

Mlada je ljepotica plijenila pažnju na crvenom tepihu, ovoga puta u crnoj pripijenoj haljini tankih naramenica, koju je sparila s crnom Chanelovom torbicom i crnim sandalama.

Kose zalizane iza uha, niti Stella nije mogla sakriti ponos svojim slavnim tatom, koji je proglašen 'osobom godine'.

  • +7
Antonio Banderas na dodjeli nagrada Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: Lagencia Grosby / Grosby Group / Profimedia

S nizozemskom savjetnicom za ulaganja, koja je 21 godinu mlađa od njega, Banderas je stupio u čvrstu vezu nakon propasti svog drugog braka, koji je službeno okončan 2015. godine.

Sa 62-godišnjom Melanie Griffith, s kojom je u braku proveo 18 godina, Banderas je ostao u bliskim odnosima pa je Melanie u društvu svoje kćeri iz prvog braka i Banderasove pokćerke Dakote Johnson ovih dana nazočila premijer njegovog novog filma 'Tuga i slava' u Los Angelesu.

Zanimljivo, na crvenom tepihu dodjele nagrada Vanity Faira u Madridu, Banderasova kćer Stella pozirala je s polusestrom svoje polusestre Dakote - Grace Johnson, kćerkom bivšeg supruga svoje majke Dona Johnsona.