DUGOGODIŠNJI PROCES

Holivudski par napokon finalizirao razvod

07.10.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Jennifer Garner i Ben Affleck nakon tri i pol godine službeno su razvedeni

Više od tri godine nakon što su odlučili kako više ne žele biti u braku, 46-godišnja glumica Jennifer Garner i Ben Affleck napokon su i finalizirali svoj razvod. Nekadašnji par okupio je odvjetnike i suca u domu Jennifer Garner, te su tamo i službeno okončali svoj brak.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jennifer Garner ubrzala je proces molbom za privatnog suca nakon što je podnijela sve potrebne dokumente za razvod. Teško je procijeniti kako je na sve to reagirao Ben Affleck koji je taman završio 40 dana u privatnoj klinici za odvikavanje u Malibuu.

'Bitka s bilo kojom ovisnošću traje cijeli život i teška je. Odvikavanje zbog toga nikad ne prestaje. To je proces kojem se mora potpuno posvetiti. Ja se borim za sebe i svoju obitelj', napisao je Ben Affleck na svom Instagramu.

Glumac se dodatno zahvalio svima koji dijele svoje priče o borbi s ovisnošću jer iz njih crpi snagu. Također ne može dovoljno zahvaliti obitelji, kolegama i obožavateljima koji ga podupiru.

  • +5
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ben Affleck godinama se bori s alkoholizmom i do sad je dva puta bio u klinici za odvikavanje.

'Želim da mi djeca znaju kako nije sramota tražiti pomoć', rekao je glumac.

Jennifer Garner je zaslužna za glumčev zadnji odlazak u kliniku. Par zajedno ima troje djece – Violet, Seraphinu i Samuela.

Ben Affleck i Jennifer Garner pomirenje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia