idealno vrijeme

Slavna glumica pokušava ubrzati razvod od Bena Afflecka

04.10.2018 u 18:43

Bionic
Reading

Poput Brada Pitta i Angeline Jolie, bivši glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck još uvijek nisu finalizirali razvod unatoč odvojenom životu od lipnja 2015. godine

Glumica, koja s Oskarovcem ima troje djece, postala je itekako nestrpljiva.

Prema napisima američkog tabloida TMZ, 46- godišnja Jennifer Garner sudu je podnijela novu dokumentaciju kako bi ubrzao proces razvoda od Bena Afflecka ubrzao, s nadom da će njihova brakorazvodna parnica biti riješena do kraja godine.

  • +2
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Garner je zatražila da se njezin slučaj makne iz sudskog sustava razmišljajući o ideji angažiranja privatnog suca kako bi cjelokupan proces razvoda od Bena Afflecka tekao brže.

No kao i u slučaju Brada Pitta i Angeline Jolie, odugovlačenje brakorazvodne parnice Jennifer Graner i Bena Afflecka nije sudska krivica već obiteljska. Izvori bliski holivudskoj glumici otkrili su kako Jennifer nije željela ubrzati razvod zato što se nije željela suočiti s pitanjem skrbništva nad kćerima Violet, Seraphine i sinom Samuelom dok Ben vodi borbu s alkoholizmom.

Glumac je nedavno okončao svoj 30-dnevni boravak u instituciji The Canyons u Malibuu nakon što ga je, još uvijek aktualna supruga, Jennifer Garner dovela na liječenje.

  • +8
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema navodima izvora, Ben se dobro oporavlja zbog čega je Jennifer zaključila kako je upravo sada idealno vrijeme za finaliziranje njihove brakorazvodne parnice.

Zahtjev za razvod Jennifer je podnijela u travnju prošle godine, iako žive odvojeno od lipnja 2015. godine.

U međuvremenu Bena se ljubavno povezivalo s producenticom američkog showa SNL, Lindsay Shookus a od nedavno se viđa s 22- godišnjom Playboyevom zečicom Shaunom Sexton koja je 24. godine mlađa od slavnog oskarovca.

  • +3
Shauna Sexton, nova djevojka Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jennifer se, u odnosu na supruga, potpuno posvetila obitelji i karijeri.