Joseph Gordon-Levitt

Holivudska zvijezda uputila posljednji poziv: Za svoj tajni projekt traži glasovne glumce iz Hrvatske

02.06.2021 u 00:05

Bionic
Reading

Nagrađivani američki glumac, pjevač i sveopći kreativac, Joseph Gordon-Levitt, pokrenuo je novi projekt u koji je, uz ostale poznate države svijeta, uključio i Hrvatsku

Na svojoj je internetskoj medijskoj platformi HitRecord Gordon-Levitt pokrenuo je novi globalni projekt za kojeg su mu, između ostalih, potrebne i fotografije iz Hrvatske.

Dok je pozive za neke zemlje poput Meksika i Filipina morao ponavljati, Hrvati su ga u samo 24 sata od objave zasuli s više od tisuću fotografija iz Lijepe naše.

Na društvenim mrežama već je dva puta zamolio Hrvate da mu šalju fotografije, a sada je uputio i 'posljednji poziv'.

'Posljednji poziv Hrvatska! I dalje tražim par glasovnih glumaca iz Hrvatske za novi projekt ', napisao je na Facebook profilu.

Podsjetimo, Gordon- Levitt otkrio je kako trenutačno radi na nečemu pomalo neuobičajenome te je zamolio pratitelje da mu pomognu.

Na platformi HitRecord se ne navodi o kakvom je točno projektu riječ, ali dosadašnji Gordon-Levittovi projekti koje je radio preko svoje internetske platforme su priznati i nagrađeni pa su mu HitRecord on TV (2014.–15.) i I Create Together (2020.) donijeli nagrade Primetime Emmy u kategoriji Izvanrednog interaktivnog programa.

Joseph Gordon-Levitt Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia