PRAVO VRIJEME

Hoćemo li ponovo gledati 'Roseanne'?

30.04.2017 u 10:30

Bionic
Reading

S obzirom na to da se posljednjih godina oživljavaju stare franšize i serije, bi li stvarno bilo čudno da na TV-u ponovo ugledamo 'Roseanne'?

Roseanne Bar na Twitteru je svojim obožavateljima potvrdila kako bi željela da se serija 'Roseanne' ponovo pokrene.

'Javit ću vam kad/ako se planira reboot 'Roseanne'. Naravno da bih željela raditi reboot 'Roseanne', nova politička stvarnost u našoj zemlji je kao stvorena za neke odlične šale', napisala je Roseanne Barr na svom Twitteru.

Iako se još uvijek samo priča o rebootu serije 'Roseanne', većina originalne postave ne bi imala ništa protiv vratiti se ulogama iz devedesetih. John Goodman, Sara Gilbert i Laurie Metcalf, svi su izrazili želju sudjelovati u ponovnom oživljavanju serije 'Roseanne'.

Planira se osam epizoda koje će, baš kao i slični projekti, vjerojatno biti na Netflixu koji je već sudjelovao u oživljavanju starih serija poput 'Pune kuće' i 'Gilmoreica'.

Roseanne Barr i John Goodman već su pokušali oživjeti 'Roseanne', no neuspješno. Ovoga puta bi stvari mogle krenuti bolje nego tada.

Serija 'Roseanne' bila je ogroman hit devedesetih i trajala je devet sezona, a zadnju je epizodu pratilo čak 16 milijuna gledatelja.

YouTube Autor: YouTube