nakon 20 godina

Hoće li se Tom Cruise i Nicole Kidman ponovno spojiti?

13.06.2017 u 14:40

Bionic
Reading

Strani mediji donose vijest da Tom Cruise priprema novi film te da za glumačku kolegicu želi upravo bivšu suprugu, Nicole Kidman, s kojom bi trebao glumiti i ljubavne scene. Što na sve to kaže lijepa australska glumica?

Tom Cruise i Nicole Kidman bili su jedan od najslavnijih holivudskih parova, a onda su se 2001. godine odlučili rastati nakon 11 godina braka i svatko je krenuo svojim putem.

Tom je upoznao mladu Katie Holmes, s kojom je dobio kćerkicu Suri, pa se i od nje rastao, a Nicole je nakon njega uplovila u bračnu luku s pjevačem Keithom Urbanom, s kojim je i dan danas.

Iako ih glumački svijet nikad nakon razvoda nije pokušao ponovno spojiti, barem na filmskom platnu, štoviše nisu ostali u baš najboljim odnosima, upravo Tom sada navodno želi snimiti novi film s bivšom suprugom. 

U filmu o rastavljenom bračnom paru koji se ponovno pomiri i započinje zajednički život glumac je zamislio upravo Nicole kao savršenu za tu ulogu. Naravno, trebalo bi se snimiti i mnogo ljubavnih scena. 

'Nicole je bila zaprepaštena kad je s njom kontaktirao Tom i predložio da ponovno surađuju na tom novom, još nepoznatom projektu', tvrdi izvor blizak glumici koji je ovom prilikom htio ostati anoniman.

Australski Daily Mail pokušao je stupiti u kontakt s oboje slavnih glumaca da vidi o čemu je riječ, međutim do odgovora nisu došli.

Gute Nacht ❤️🇩🇪

A post shared by Tomcruisenicolekidman (@tomcruisenicolekidmanfans) on

Najpoznatija australska glumica u Cannesu je predstavila nekoliko novih filmova, a hvalospjeve je dobila i za ulogu u hit seriji 'Male laži' te je nedavno rekla kako joj je to bila najteža uloga u karijeri i kako se teško nosila s fizičkim i psihičkim posljedicama nakon nje. S druge strane Tom Cruise trenutno snima drugi nastavak kultnog filma 'Top gun', a ukoliko dođe do ove suradnje između nekadašnjih supružnika, bilo bi to prvi put nakon 20 godina da snimaju skupa.

Prvi put Nicole i Tom susreli su se 1990. snimajući film 'Dani groma'. On je tada bio u braku s glumicom Mimi Rogers, ali simpatije koje je počeo gajiti prema atraktivnoj plavuši nije mogao sakriti, pa se rastao i ubrzo započeo ljubavnu vezu s Kidman. Iste godine, na sam Badnjak, vjenčali su se, a u braku su posvojili i dvoje djece, Isabellu i Connora Anthonyja.