NAJTEŽA ULOGA

Nicole Kidman otvorila dušu: 'Osjećala sam se potpuno poniženo i uništeno'

09.06.2017 u 09:39

Bionic
Reading

Nakon niza uspješnica i gomile filmskih uloga jedna joj se posebno urezala u pamćenje. Užasne scene nasilja koje je morala trpjeti pred kamerama ostavile su na Nicole Kidman i fizičke i psihičke posljedice, a bijes koji se u njoj skupljao tijekom snimanja hit serije 'Male laži' na površinu je isplivao u privatnom životu

Tijekom svog posljednjeg razgovora za magazin Hollywood Reporter, australska glumica Nicole Kidman otvorila je dušu i progovorila o najtežoj ulozi u karijeri.

U seriji 'Male laži' utjelovila je umirovljenu odvjetnicu koja je u braku s nasilnim suprugom, kojeg je sjajno odigrao Alexander Skarsgård. 

Nakon što je nedavno progovorila o modricama koje su ostajale na njezinu tijelu nakon snimanja tih užasnih i dugotrajnih scena nasilja te kako ih je prikrivala, priznala je da je ova zahtjevna uloga ostavila traga i na njezinu psihu.

Dok svijet s nestrpljenjem iščekuje hoće li se nastaviti snimati novi nastavci serije koja je u kratkom razdoblju zaludjela brojne gledatelje, Nicole Kidman vodi unutarnju bitku.

YouTube Autor: YouTube

'Došla sam kući, uzela ogroman kamen i bacila ga ravno u staklena vrata. Očito sam u sebi potiskivala sav taj bijes koji se skupljao tijekom snimanja', priznala je glumica.

Odmah nakon toga u šoku je nazvala svoju kolegicu sa seta, Reese Witherspoon, i povjerila joj se kako je upravo učinila nešto nevjerojatno.

  • +5
Moda u seriji Male laži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga, glumica je detaljno opisala koliko se poniženo i ljuto osjećala zbog svih tih nasilnih trenutaka na snimanju. 

'Sjećam se jedne scene - ležala sam u donjem rublju na podu nakon cijelog tog zlostavljanja. Samo sam tako nepomično ležala i nisam mogla ustati. Tada je došao Jean-Marc (redatelj) i prekrio me ručnikom jer sam se osjećala potpuno poniženo i uništeno', kaže 49-godišnjakinja.

Malo tko bi na ovakve prizore uspio ostati ravnodušan, a priznala je da ni njezin suprug Keith Urban nije bio nimalo oduševljen posljedicama koje su ostale na njegovoj ženi. 

  • +10
Nicole Kidman - kraljica crvenog tepiha u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia