istančan ukus

Preslatki prinčevi pravi su rokeri: Princ William otkrio koju glazbu slušaju George i Louis

08.11.2023 u 15:35

Bionic
Reading

Princ William trenutno boravi u Singapuru, a sinoć je na dodjeli nagrada Earthshot upoznao članove benda OneRepublic te otkrio kakvu muziku slušaju njegovi sinovi George i Louis

Britanski prinčevi George i Louis još ranije su se pokazali kao vrlo zanimljivi dječaci, a svaki njihov javni nastup pokrene lavinu komentara. I dok je princ George poznat kao odmjeren, malenog Louisa svi pamte po simpatičnom 'kreveljenju' tijekom važnih državnih obljetnica. Princ William u Singapuru javnosti je otkrio još jedan podatak o svojim sinovima, a ovaj put riječ je o njihovom glazbenom ukusu.

'Louis, moj najmlađi, voli vaše pjesme', otkrio je princ William prilikom upoznavanja s članovima američkog benda OneRepublic. Rukujući se s popularnim Amerikancima zahvalio im se za nastup otkrivši da 5-godišnji princ voli pop rock djela benda čiji su hitovi 'Counting Stars' i 'Apologize' vladali top ljestvicama.

Nakon toga, otkrio je i da 10-godišnji princ George voli slušati rock, a omiljeni bendovi su mu AC/DC te Led Zeppelin.

  • +5
Hannah Waddingham i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Na večernjem druženju prilikom dodjele nagrada za doprinos ekologiji princ je uživao u društvu glumice Cate Blanchett, bivše premijerke Novog Zelanda Jacinde Ardern te glumice Hannah Waddingham, ali i brojnih drugih zvijezda.

Pet najboljih u ekološkom djelovanju dobili su po milijun funti za nastavak rada na rješenjima u borbi protiv klimatskih promjena, a ove godine to su bili: Acción Andina, GRST, WildAid Marine Program, S4S Technologies i Boomitra.