TVRDI NOVA KNJIGA

Bijesna Melania željela je javno poniziti Trumpa nakon njegovog skandala sa Stormy Daniels

05.03.2024 u 12:22

Bionic
Reading

Nova knjiga Katie Rogers, o bivšim prvim damama Amerike, dotakle se i Melanije Trump te još jednom secirala trenutke kada je atraktivna Slovenka doživjela javno poniženje

Nekadašnja prva dama Amerika navodno je bila toliko bijesna na Donalda Trumpa zbog njegovog seksualnog skandala sa Stormy Daniels i to do te mjere da ga je željela javno osramotiti, dok je ona sama svoje prave osjećaje skrivala od javnosti.

To nije tek neka glasina, već priča koju tvrdi nova knjiga Katie Rogers 'American Woman: Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden'. Njoj je pak tu informaciju otkrila bivša Melanijina pomoćnica Stephanie Grisham, koja je uz to otkrila da je bivša prva dama namjerno odustala od službenog putovanja u inozemstvo, usred kontroverze, želeći osramotiti svog supruga.

'Mislim da je bila ljuta na Trumpa, a time što nije željela putovati s njim, željela ga je poniziti', rekla je Grisham, koja je u to vrijeme na putovanjima pratila Melaniju Trump.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju

Autorica je također ustvrdila kako joj je Stephanie Grisham rekla kako je 'prva dama željela svoj bijes usmjeriti prema predsjedniku'.

Podsjetimo, 44-godišnja Stormy Daniels je optužila 77-godišnjeg Trumpa da joj je platio 130 tisuća dolara uoči američkih predsjedničkih izbora 2016. godina. Riječ je o iznosu kojom je htio platiti njezinu šutnju, da se ne dozna o njihovom izvanbračnoj avanturi.

Porno zvijezda je otkrila kako je Trump varao Melaniju s njom samo godinu dana nakon njihovog vjenčanja, u trenucima dok je ona bila trudna s njihovim sinom Barronom. Trumpov odvjetnik Michael Cohen izvršio je uplatu Stormy Daniels.